Follow us

Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το denim on denim look που θα προτιμήσουμε φέτος την άνοιξη

Η Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το denim on denim look που θα προτιμήσουμε φέτος την άνοιξη Instagram

Την περίοδο της άνοιξης επιλέγουμε να δημιουργούμε mix & match looks με fashion items της συλλογής μας τα οποία αποτελούνται από κομμάτια που μπορεί να επιλέγαμε και την εποχή του χειμώνα όπως και κάποια από αυτά την εποχή του καλοκαιριού. Τα denim items της γκαρνταρόμπας μας είναι εκείνα τα οποία προτιμάμε, ακόμα συχνότερα, κατά την ανοιξιάτικη περίοδο, επιλέγοντας κατά βάση ανοιχτόχρωμε ς μπλε αποχρώσεις.

Την άνοιξη του 2023 η επιστροφή, απο τα 90s, των total denim looks όπως και των denim on denim outfits, ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες τάσεις που μπορέσαμε με ευκολία να εντάξουμε στα day to day looks μας. Λ όγω της απλότητας, του stylish χαρακτήρα όπως και της διαχρονικότητας που εμπεριέχει ένα total denim ή denim on denim look, το trend είναι ακόμα επίκαιρο γι' αυτό και οι ενημερωμένες fashionistas δείχνουν την προτίμηση τους με κάθε ευκαιρία στο trend που μας έφερε ακόμη πιο κοντά με το αγαπημένο μας casual ύφασμα, το denim.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της, η Μπέττυ Μαγγίρα δημιούργησε ένα απόλυτα ανοιξιάτικο και ταυτόχρονα stylish outfit καθώς φόρεσε όλα τα κομμάτια τα οποία είναι σήμα κατατεθέν της ανοιξιάτικης σεζόν. Συγκεκριμένα , η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε ένα denim on denim look το οποίο αποτελούταν από denim maxi φούστα και denim πουκάμισο ίδιας απόχρωσης το οποίο φόρεσε ως ζακέτα. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με λευκό top και denim ψηλοτάκουνες pointy γόβες.

Δες την εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ