Follow us

Αυτά είναι τα ανοιξιάτικα παπούτσια που έχουν αυξηθεί κατά 127% στις νέες συλλογές των brands

Τα ανοιξιάτικα παπούτσια που θα βλέπουμε παντού αυτούς τους μήνες.

papoutsia splash news / ideal image

Η άνοιξη έχει ξεκινήσει, οι νέες συλλογές των brands είναι ήδη στα καταστήματα και εμείς μένει να αποφασίσουμε ποια trends αξίζει να προσθέσουμε στη συλλογή μας, αλλά και σε ποια διαχρονικά κομμάτια χρειάζεται να επενδύσουμε. Βασικό μας μέλημα είναι κάποια basic κομμάτια, όπως τα απαραίτητα πανωφόρια, αλλά και ανοιξιάτικα παπούτσια.

Όσον αφορά λοιπόν στα παπούτσια, εκτός από τις τάσεις, υπάρχει ένα διαχρονικό στιλ παπουτσιών, δηλαδή τα loafers τα οποία όπως φαίνεται επιστρέφουν στην επικαιρότητα και μάλιστα πολύ δυναμικά. Πιο συγκεκριμένα, όπως μας ενημερώνει ο viral λογαριασμός @databutmakeitfashion μας ενημερώνει πως τα loafers έχουν αυξηθεί κατά 127% στις συλλογές των brands.

Γιατί αξίζει να προσθέσεις ένα ζευγάρι loafers στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου;

Διαβάστε Επίσης

Πλέον, τα loafers είναι ιδανικά για την καθημερινότητα, ανήκουν στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις της μόδας στα παπούτσια για την τρέχουσα σεζόν και αποδεικνύουν πως το ανδρόγυνο στιλ ταιριάζει σε όλες μας και είναι πάντα up to date.

Ο βασικότερος λόγος είναι πως ό,τι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις, τα loafers θα ταιριάζουν σίγουρα με το look σου. Με φούστες και φορέματα, με κοστούμια και τζιν παντελόνια, με ολόσωμες φόρμες και παντελόνες, ακόμα και με trucksuits, τα loafers είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Είναι εξαιρετικά άνετα που σημαίνει πως μπορείς να τα φορέσεις στην καθημερινότητα σου και το γεγονός πως μπορείς να τα προσαρμόσεις τόσο σε casual όσο και σε πιο formal σύνολα, πρόκειται να κάνει το καθημερινό σου ντύσιμο πιο γρήγορα και εύκολο.

databutmakeitfashion

Πώς φορούν τα loafers οι fashionistas

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ