Follow us

Τα 3+1 trends που δεν θα δούμε ξανά το 2024

Ποια είναι αυτά που μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας από εδώ και στο εξής

Τα 5 trends που δεν θα δούμε ξανά το 2024 Splash News / Ideal Images

Το να θεωρείται ένα fashion item "in” ή "out” είναι κάτι σχετικό καθώς πολλά από αυτά που φοράμε δεν τα έχουμε επιλέξει επειδή προτείνονται από τις τάσεις της μόδας, αλλά επειδή μας εκφράζουν και αντιπροσωπεύουν το στιλ μας. Ακόμη κι αν λόγω ενός trend ανακάλυψες πως ένα συγκεκριμένο ρούχο ή είδος στιλ είναι εκείνο που σε εκφράζει και θέλεις να συνεχίσεις να το φοράς, ακόμη κι όταν "φύγει” από τη μόδα, τότε είμαστε οι πρώτες που σε στηρίζουμε σε αυτό, καθώς γνωρίζεις τι σου ταιριάζει χωρίς να αλλάζεις διαρκώς την γκαρνταρόμπα σου από trend σε trend.

Άλλωστε, οι τάσεις που δημιουργούνται, όπως και οι προτάσεις της μόδας, μας προτρέπουν να αποφασίσουμε εάν το κάθε trend ταιριάζει στο γούστο και το στιλ μας έτσι ώστε να το εντάξουμε αρμονικά στις εμφανίσεις μας.

Παρά το προσωπικό μας στιλ όμως και πως το διαμορφώνουμε, οι τάσεις υπάρχουν και προτείνονται όπως και αναιρούνται, από τους ίδιους τους οίκους αλλά και τις trendsetter fashionistas που μας τις πρότειναν εξ αρχής. Και ενώ διανύουμε την ανοιξιάτικη περίοδο και ξεκινάμε να δημιουργούμε μία spring / summer wardrobe, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποια trends είναι παρωχημένα και δεν πρόκειται να δούμε ξανά το 2024 από εδώ και στο εξής.

Sneakers σε έντονα χρώματα

Tennis necklace

Top handle τσαντάκια

Φιόγκοι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ