Follow us

Μαρινιέρα + denim | Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε τη μαρινιέρα με τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο

Το ανοιξιάτικο outfit της Σοφίας Καρβέλα που θέλουμε να υιοθετήσουμε

Μαρινιέρα + denim | Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε τη μαρινιέρα με τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο Instagram

Κάθε εποχή του χρόνου μπορεί να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις της εκάστοτε σεζόν και να βλέπουμε νέα χρώματα, υφάσματα, γραμμές αλλά και prints να ξεχωρίζουν περισσότερο από ότι άλλα. Παρόλο που πολλές από τις τάσεις που προτείνονται μπορεί να ταιριάζουν στο στιλ και την αισθητική μας εάν τα συνδυάσουμε αρμονικά με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, υπάρχουν κάποια staples που όσες σεζόν και τάσεις και αν έλθουν και παρέλθουν πάντα θα έχουν μία θέση μέσα στην ντουλάπα μας αλλά και στα go to σύνολα που επιλέγουμε.

Η μαρινιέρα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο διαχρονικά και all time classic patterns της γυναικείας γκαρνταρόμπας ενώ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα staples που πρέπει να έχει μία γυναίκα στη συλλογή της εάν επιθυμεί να δημιουργήσει μία time capsule wardrobe. Το κλασικό σχέδιο με τις οριζόντιες ρίγες, που πρώτη η Coco Chanel σύστησε, έχει εντυπωθεί στο μυαλό, και την γκαρνταρόμπα μας, ως ένα pattern με το οποίο μπορούμε δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα αλλά και κομψά σύνολα για κάθε περίσταση.

Ο πιο κλασικός τρόπος να φορέσεις τις διαχρονικές οριζόντιες ρίγες είναι ως top, όμως πλέον οι επιλογές που μας προσφέρονται στα ράφια των αγαπημένων μας fashion brands είναι ποικίλες αφού βλέπουμε τη μαρινιέρα σε φορέματα, παντελόνια, πανωφόρια όπως και αξεσουάρ. Πέρα από το κλασικό λευκό φόντο με γαλάζιες ρίγες, οι επιλογές στα χρώματα είναι πολλές με αρκετές παραλλαγές τόσο στο φόντο όσο και στα χρώματα ή στο μέγεθος των stripes.

Για την εποχή της άνοιξης ένας από τους πιο κλασικούς και elegant τρόπους για να συνδυάσουμε ένα fashion item σε print μαρινιέρας είναι με denim ύφασμα. Είτε επιλέξουμε denim παντελόνι, φούστα ή jacket, το ανοιξιάτικο αποτέλεσμα που θα πετύχουμε θα είναι εξίσου πετυχημένο.

Η Σοφία Καρβέλα, σε πρόσφαση εμφάνιση της επέλεξε να φορέσει μία ζακέτα μαρινιέρα με ένα styling combo που θέλουμε να υιοθετήσουμε. Συγκεκριμένα, η Σοφία Καρβέλα φόρεσε μία ζακέτα με μπεζ φόντο και μαύρα οριζόντια stripes την οποία συνδύασε με λευκό T-shirt και wide leg denim παντελόνι. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα flat σανδάλια.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Λεπτή ζακέτα, H&M

Πλεκτή ζακέτα με ρίγες, Zara

Ριγέ φανελάκι με ριμπ πλέξη και ζιβάγκο, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ