Follow us

Cindy Crawford | To beauty look της στα 54 της χρόνια

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ηλικία δεν της φαίνεται καθόλου.

Cindy Crawford Abaca

Η Cindy Crawford αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από πιο όμορφες γυναίκες - μοντέλα της σόουμπιζ. Έχει μια αξεπέραστη ομορφιά και ένα έμφυτο chic sexiness που τη δεκαετία του '90 την ανήγαγε σε ένα από τα πιο αναγνωρισμένα super models της εποχής. Φυσικά, 30 σχεδόν χρόνια μετά εξακολουθεί να μάς θυμίζει τον λόγο για τον οποίο βρισκόταν για χρόνια στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων ever.

Έτσι, με αφορμή ένα Instagram post που ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της νοσταλγώντας τις good old days, σκεφτήκαμε να μελετήσουμε τα beauty looks του μοντέλου, που μάλιστα σε λίγες μέρες θα γίνει 55 χρονών. Το μόνο σίγουρο είναι ο χρόνος της έχει φερθεί πολύ γενναιόδωρα, αφού φαίνεται νεότατη.

Δες εδώ: Celebrities στον χρόνο | Ποιες stars παραμένουν αψεγάδιαστες στο πέρασμα του χρόνου

Η Cindy Crawford φαίνεται ότι είναι fan της φυσικής ομορφιάς, αφού σπάνια τη βλέπουμε να φοράει βαρύ και έντονο μακιγιάζ - εκτός αν πρόκειται για κάποια φωτογράφιση. Προτιμά να αφήσει τα φυσικά όμορφα χαρακτηριστικά της να αναδειχθούν με ένα ανάλαφρο makeup και ελάχιστο ρουζ, ενώ δίνει μεγαλύτερη βάση στην ενυδάτωση και πλήρη περιποίηση της επιδερμίδας της. Μάλιστα, όπως η ίδια είχε δηλώσει και στο παρελθόν, προτιμά να επενδύσει σε μια πολύ καλή και ακριβή κρέμα για τη φροντίδα του δέρματός της, παρά να δώσει πολλά χρήματα για κάποιο καλλυντικό προϊόν.

Αναφορικά με τα μαλλιά της, προτιμά να αφήνει την καστανή με ξανθές ανταύγειες χαίτη της λυτή, και έτσι, στις περισσότερες φωτογραφίες, θαυμάζουμε τα φυσικά σπαστά με ωραίο όγκο μαλλιά της να πέφτουν στην πλάτη της με το ίδιο sexiness που είχε στα 90s. Σε ορισμένες περιπτώσεις, της αρέσει να τα πιάνει ψηλά σε ένα κομψό up-do που αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου της.

Δες εδώ: To beauty look της Rosie Huntington Whiteley είναι η απόλυτη έμπνευση

Δες τα beauty looks της Cindy Crawford:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Δες επίσης: Olivia Palermo | Φόρεσε μαντήλι στα μαλλιά της με τον καλύτερο τρόπο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ