Follow us

Olivia Palermo | Φόρεσε μαντήλι στα μαλλιά της με τον καλύτερο τρόπο

Και είναι τόσο stylish.

Olivia Palermo Abaca

Είναι γνωστή η αγάπη της Olivia Palermo για τα κάθε είδους μαντήλια, που τον τελευταίο καιρό βλέπουμε να χρησιμοποιεί και ως προστατευτική μάσκα έναντι του κορονοϊού. Μάλιστα, ξεκίνησε να σχεδιάζει και δική της σειρά με μαντήλια και φουλάρια, τα οποία μάς επιδεικνύει πολύ συχνά στα Instagram posts της.

Δες εδώ: Olivia Palermo | Το μακιγιάζ της κάτω από την προστατευτική μάσκα

Έτσι έκανε και πριν λίγες μέρες, με μια φωτογραφία που ανέβασε και στην οποία φαίνεται να φοράει κάποιο από τα πολυτελή μαντήλια της με έναν πολύ ευρηματικό τρόπο. Η 34χρονη socialite μάς έχει δώσει άλλωστε άπλετη έμπνευση κατά καιρούς σχετικά με το πώς να τα εντάξουμε στην εμφάνισή μας.

Έτσι, η fashion influencer έδεσε ένα μαντήλι γύρω από τον κότσο της, και το άφησε να κρέμεται χαλαρά για ένα πιο επιμελώς ατημέλητο look.

Δες επίσης: Πώς να φορέσεις στέκες και μαντήλια για τα μαλλιά με στυλ

Δες το look της Olivia Palermo:

Loading...

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θες να δώσεις λίγο περισσότερο ενδιαφέρον στο κλασικό up-do σου, σκέψου να αντικαταστήσεις το scrunchie ή το λαστιχάκι σου με ένα μεταξωτό ή σατέν μαντήλι, σε ζωηρό χρώμα ή με κάποιο ιδιαίτερο pattern που θα ξεχωρίζει. Με αυτή την τόσο απλή πινελιά, μπορείς να "ζωντανέψεις" και το πιο κλασικό hair style.

Δες επίσης: Το girly hair look της Britney Spears

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ