Follow us

BAFTA 2021 | Αυτά ήταν τα beauty looks που μας ενθουσίασαν

Και που θα εμπνεύσουν και τις δικές μας εμφανίσεις.

BAFTA 2021 Instagram

BAFTA 2021: άλλη μια απονομή βραβείων έλαβε χώρα διαδικτυακά, χωρίς να εμποδίζει τις λαμπερές παρουσιάστριες και υποψήφιες από το να λάμψουν στο virtual red carpet. Η χτεσινοβραδινή απονομή των βρετανικών βραβείων κινηματογράφου τα είχε όλα: glam, ομορφιά, λάμψη, θυμίζοντας λίγο τις προ covid εποχές - ακόμα κι αν έγιναν όλα από απόσταση.

Παρακάτω, τα beauty looks των stars που ξεχωρίσαμε και που σίγουρα θα αποτελέσουν έμπνευση για τις δικές μας εμφανίσεις - όταν πια μας επιτραπούν οι έξοδοι.

Priyanka Chopra

Η λαμπερή ηθοποιός και μια από τις παρουσιάστριες της βραδιάς απέδειξε περίτρανα ότι το bubble ponytail θα είναι το χτένισμα της φετινής σεζόν - και όχι μόνο. Τα πολύ μακριά, μαύρα μαλλιά της είχαν το περίφημο αυτό εφέ της "φούσκας" που έχει γίνει τόσο viral στα social media εδώ και καιρό, ενώ τα curtain bangs πλαισίωναν και αναδείκνυαν τέλεια τα γοητευτικά χαρακτηριστικά της. Η makeup artist, Wendy Rowe, φρόντισε να αναδείξει στο έπακρο τους τόνους του δέρματός της, με το σκούρο κόκκινο (και με μια μικρή υπόνοια φούξια) κραγιόν στα χείλη της να κάνει τέλεια αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών της αλλά και την μπρονζέ-χρυσή σκιά στα βλέφαρα να αναδεικνύει όμορφα το βλέμμα της.

Loading...
Loading...
Loading...

Vanessa Kirby

Αυστηρό, sleek σινιόν για την πρωταγωνίστρια του Pieces of a Woman, λάμψεις στα ζυγωματικά και έντονο μαύρο eye liner, της χάρισαν μια από τις πιο κομψές εμφανίσεις της χτεσινής βραδιάς.

Loading...

Anna Kendrick

Φρέσκο και νεανικό θα χαρακτηρίζαμε το beauty look της ηθοποιού, με χαρακτηριστικά beach waves (το αγαπημένο μας χτένισμα, ειδικά για την εποχή) αλλά και πολύ φυσικό, σχεδόν ήπιο μακιγιάζ με μια μεγαλύτερη έμφαση στα μάτια.

Loading...

Ashley Madekwe

Η πολύ μακριά κοτσίδα της Ashley Madekwe θύμισε λίγο τις whip braids (ή αλλιώς, κοτσίδες μαστίγια) που παρουσίασε ο οίκος Prabal Gurung στη φετινή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Για το μακιγιάζ της δε, δια χειρός Jo Baker, δόθηκε έμφαση στα μάτια και στις έντονες, σαγηνευτικές βλεφαρίδες, ενώ τα χείλη παρέμειναν nude.

Loading...
Loading...

Gugu Mbatha-Raw

Λατρέψαμε το deep berry lipstick που επέλεξε ο Alex Babsky για τα χείλη της γοητευτικής Gugu Mbatha-Raw. Ελάχιστη ασημί σκιά στα μάτια καθώς και μια φυσικότητα στο υπόλοιπο μακιγιάζ ολοκλήρωσαν το look με τον καλύτερο τρόπο, ενώ τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα ψηλά δίνοντας μια υπέρκομψη εικόνα.

Loading...
Loading...

Renee Zellweger

Lob κουπ με χαλαρούς κυματισμούς (φαίνεται να κερδίζει έδαφος όλο και περισσότερο ανάμεσα στις A-Listers ακόμα και στο red carpet), αλλά και soft makeup ολοκλήρωσαν το elegant look της Renee Zellweger.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ