Follow us

NYFW FALL '21 | Tα 9 συναρπαστικά beauty looks των Ready-to-Wear collections της

Οι καλύτερες στιγμές και όλες οι δυνατές εικόνες που συγκεντρώσαμε από τα φετινά catwalks.

nyfw Pixel Formula

Παρά τις δυσκολίες που δημιουργεί η πανδημία, τα fashion shows της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για την παρουσίαση των συλλογών Φθινόπωρο '21 πραγματοποιήθηκαν κανονικά με την αγαπημένη πλέον μέθοδο όλων - τη βιντεοσκόπηση. Είτε επρόκειτο για catwalks είτε για δημιουργία καλλιτεχνικών θεματικών βίντεο με πρωταγωνιστές τα ρούχα τους, οι σχεδιαστές κατάφεραν να μεταδώσουν online στους χιλιάδες ακολούθους τους το vibe της fashion week που έχει λείψει σε όλους.

Μελετώντας όλες τις φανταστικές εικόνες που είδαμε, συγκεντρώσαμε 9 beauty trends που αναμένονται να γίνουν viral σε Instagram και Tic Toc και μάλιστα πολύ συντομότερα από το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Διάβασε πρώτη παρακάτω τι θα δούμε να πρωταγωνιστεί στα μαλλιά και στο makeup μας τους επόμενους μήνες:

#1. Soap Brows & Sleek Ponys

Loading...

O οίκος Jason Wu επέλεξε να αναδείξει τα φυσικά χαρακτηριστικά των μοντέλων, διατηρώντας ουδέτερους τους τόνους του μακιγιάζ και δίνοντας έμφαση στα natural brows. Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε τα τέλεια, φυσικά φρύδια χτενίζοντάς τα με τη βοήθεια σαπουνιού, ενώ ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με κοραλί σκιά στα βλέφαρα, ελάχιστη τερακόττα στα ζυγωματικά και διάφανο lip gloss για λάμψη. Αναφορικά με τα μαλλιά οι με sleek αλογοουρές κυριάρχησαν στα μαλλιά των περισσότερων μοντέλων.

#2. Natural yet dynamic

Loading...

Η τάση φέτος είναι να δείχνεις όσο πιο φυσική γίνεται - αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά σου όσο καλύτερα μπορείς. Η Victoria Beckham επέλεξε να αναβιώσει το coolness των 90s, με το look των μοντέλων να είναι θηλυκό και ταυτόχρονα δυναμικό και μίνιμαλ. Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα των κοριτσιών είχε μια αξεπέραστη λάμψη και ελάχιστο khol μολύβι στο εσωτερικό των βλεφάρων, σβησμένο με ένα επιμελώς ατημέλητο τρόπο.

#3. The staples: Gloss & Eye-liner

Loading...

Lip-gloss για λάμψη στα χείλη, eye-liner που θυμίζει την Κλεοπάτρα και χωρίστρα στη μέση για τα μαλλιά, ήταν οι βασικές προτάσεις για τον οίκο Ulla Johnson.

#4. Whip-braids, stained lips & couture-inspired nails

Loading...
Loading...
Loading...

XL μαλλιά (με τη χρήση extensions) πλεγμένα μεταξύ τους για να δημιουργήσουν τις whip-braids ή αλλιώς τις κοτίδες-μαστίγια έκλεψαν την παράσταση στην παρουσίαση της νέας συλλογής του Prabal Gurung. Το beauty look ολοκλήρωσαν τα μακριά νύχια σε σκούρα καφέ απόχρωση και τα cherry-stained χείλη.

#5. Hair Scarves

Loading...

Μαντήλια στα μαλλιά (ασορτί με τα ρούχα) για τον οίκο Adeam δηλώνουν για άλλη μια φορά ότι θα γίνουν οι σύμμαχοί μας για ένα (γρήγορο και εύκολο) εντυπωσιακό hair look και την επόμενη σεζόν.

#6. Graphic Green lines

Loading...
Loading...

Τόξα και γραμμές σχεδιασμένες με πράσινη φωσφοριζέ σκιά στα βλέφαρα των μοντέλων ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του μακιγιάζ για την Anna Sui. Η σχεδιάστρια δήλωσε ότι άντλησε την έμπνευσή της για το φετινό μακιγιάζ από ένα αγόρι που έχει δει να διασχίζει πολλές φορές την 6η Λεωφόρο (Νέα Υόρκη). Υποστηρίζει ότι έχει τέλειο στυλ και σχεδιάζει αυτές τις όμορφες γραμμές στα μάτια του.

#7. Lilac Eyes

Loading...

Οι πολύχρωμες σκιές δεν θα μπορούσαν να δείχνουν καλύτερες στα μάτια των μοντέλων στην παρουσίαση της συλλογής για τον Christian Cowan. Απαλό λιλά με αυξανόμενη ένταση του χρώματος στα βλέφαρα ταίριαξαν άψογα με silver gems δημιουργώντας ένα ονειρεμένο beauty look.

#8. Αλυσίδες και κρίκοι

Loading...

Ναι, αναφερόμαστε σε κοσμήματα, που όμως πήραν τη θέση τους στα μαλλιά των μοντέλων. Πώς; Κρεμασμένα και περασμένα ανάμεσα από πολύ μικρά κοτσιδάκια. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα που είδαμε φέτος για τον Kim Shi.

#9. 90s Glam

Loading...

Η Stacey Bendet σχεδιάστρια του brand alice+olivia εμπνεύστηκε τα beauty looks των μοντέλων από τη θρυλική πλέον σειρά Gossip Girl. Glam κότσοι στολισμένοι με λαμπερές αλυσίδες και αξεσουάρ μαλλιών που η Blair Waldorf θα λάτρευε, αλλά και ένα edgy smokey eye για το μακιγιάζ των ματιών, τράβηξε τα βλέμματα όλων στα πρόσωπά τους.

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ