Follow us

Tiger Daylily | Το νέο ανοιξιάτικο χρώμα στα μαλλιά που ξέρουμε ότι θα ερωτευθείς

Ελπίζουμε να έχεις τον κομμωτή σου σε speed dial.

τάσεις στα μαλλιά 2021 Istock Photo

Άλλη μια μέρα, άλλο ένα νέο χρώμα μαλλιών που ήρθε να κατακλύσει το Instagram feed μας και να μας κάνει να έχουμε τον κομμωτή μας σε speed dial. Ο λόγος για την απόχρωση Tiger Daylily, η οποία είναι εμπνευσμένη από ένα υπέροχο πορτοκαλί λουλούδι και είναι στα πλαίσια μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το 2021, τα ginger hair.

Τα πιο κολακευτικά κουρέματα για σγουρά μαλλιά

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή....

Ginger Hair | Μία από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για το 2021

Χάρη στη δημοτικότητα της σειράς του Netflix, The Queen's Gambit, οι κόκκινες αποχρώσεις στα μαλλιά -από τις πιο θεατρικές κόκκινες, μέχρι τις κλασικές ginger και τις trendy strwberry blonde- αναδείχθηκαν σε ένα από τα κορυφαία hair trends για το 2021.

Βαμμένα μαλλιά | Οι πιο εύκολες σπιτικές μάσκες για ενυδάτωση και λάμψη

Μία από τις celebrities που υιοθέτησαν πρώτες την τάση ήταν η Gigi Hadid, η επιστροφή της οποίας στις πασαρέλες σηματοδοτήθηκε από μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα, η νέα μαμά περπάτησε στο catwalk για λογαριασμό του οίκου Versace τον περασμένο Φεβρουάριο, έχοντας βάψει τα μαλλιά της σε μια πολύ κομψή ginger απόχρωση.

Αυτό θα είναι το πιο δημοφιλές χρώμα μαλλιών φέτος

Η απόχρωση Tiger Daylily

Loading...

Η Tiger daylily, η οποία είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο πορτοκαλί λουλούδι, είναι μία υπέροχη μπρούτζινη απόχρωση, που τονίζει τους κόκκινους υποτόνους της επιδερμίδας και χαρίζει ένα sunkissed αποτέλεσμα. Είναι ιδανική για εσένα που έχεις ξανθιά βάση, ωστόσο μπορεί να επιτευχθεί ένα όμορφο αποτέλεσμα και σε σκουρόχρωμα μαλλιά, αν ανοίξουν πρώτα μερικούς τόνους.

Ακολουθούν όλες οι φωτογραφίες που χρειάζεσαι για να πάρεις έμπνευση και φυσικά για να δείξεις στον κομμωτή σου ακριβώς το αποτελέσμα που επιθυμείς να πετύχει:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ