Follow us

Είσαι νέα μαμά; Βρήκαμε τα φυσικά προϊόντα βρεφικής περιποίησης που θα λατρέψεις κι εσύ και το μωράκι σου

Γεννημένα από την επιστήμη, τη φύση και την ελληνική παράδοση.

KORRES Courtesy of KORRES

Ύστερα από χρόνια απαίτησης των νέων μαμάδων, η KORRES ενέδωσε και δημιούργησε τελικά την απόλυτη σειρά περιποίησης της βρεφικής επιδερμίδας. Πρόκειται για μία συλλογή φυσικών βρεφικών προϊόντων βασισμένων στην έρευνα, που έχουν υποβληθεί σε εκατοντάδες ελέγχους ασφάλειας και ποιότητας, παιδιατρικά ελεγμένων και θωρακισμένων από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πρωτόκολλα ανάπτυξης προϊόντων για βρέφη.

Είσαι νέα μαμά; Βρήκαμε τα φυσικά προϊόντα βρεφικής περιποίησης που θα λατρέψεις κι εσύ και το μωράκι σου

To baby universe της KORRES, τυλιγμένο με χαρούμενα μοτίβα της λαϊκής τέχνης περιλαμβάνει τη σειρά καθημερινής φροντίδας (κρέμα αλλαγής πάνας, βρεφικό αφρόλουτρο και σαμπουάν) με έως 96,3% ποσοστό ευεργετικής φυσικότητας, βασισμένη στα υψηλής καθαρότητας φυτικά έλαια καρύδας και αμυγδάλου.

KORRES

Ως μέλος της νέας βρεφικής σειράς, η KORRES λανσάρει για πρώτη φορά στο φαρμακείο, μία συλλογή ειδών, όπως μωρουδιακά ρουχαλάκια, σαλιάρες και κουβερτούλες, από 100% οργανικό βαμβάκι που θα ακουμπήσουν απαλά και φυσικά το βρεφικό δέρμα με την ίδια προσοχή και φροντίδα όπως τα καλλυντικά KORRES. Πιο συγκεκριμένα, στα φαρμακεία θα βρεις 4 Gift Sets που "ακουμπούν” σε σημαντικές στιγμές του μωρού και των γονιών, ιδανικά για δώρα στις νέες μανούλες στη ζωή σου.

KORRES

Το νέο βρεφικό σύμπαν του brand περιλαμβάνει επίσης φόρμουλες από πιστοποιημένο βιολογικό αγελαδινό γάλα για κάθε ηλικιακό στάδιο του βρέφους, αλλά και εργονομικά σχεδιασμένα και ασφαλή μπιμπερό και αξεσουάρ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ