Follow us

Το μικρό μυστικό που θα κάνει το άρωμά σου να διαρκεί όλη τη μέρα

Λειτουργεί κάθε φορά!

άρωμα με μεγάλη διάρκεια Unsplash

Βάφεσαι, χτενίζεσαι, ντύνεσαι, αρωματίζεσαι και νιώθεις πανέμορφη. Η ώρα περνά και εκεί που φτάνει τη μία συνειδητοποιείς ότι το υπέροχο φλοράλ άρωμά σου είναι απλά μια ανάμνηση. Αλήθεια υπάρχει τρόπος να κάνεις κάθε άρωμα να έχει πιο μεγάλη διάρκεια, έτσι ώστε να αφήνεις το αρωματικό σου αποτύπωμα σε κάθε πέρασμά σου από το πρωί μέχρι το βράδυ; Σύμφωνα με το TikTok, υπάρχει!

5 viral αρώματα που όντως αξίζει να δοκιμάσεις

Πώς να κάνεις κάθε άρωμα να έχει μεγάλη διάρκεια

Για να κάνει το άρωμά σου να έχει μεγάλη διάρκεια, το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα παχύρευστο ενυδατικό προϊόν γέλης πετρελαίου, όπως η βαζελίνη. Εφάρμοσε μία μικρή ποσότητα προϊόντος στα σημεία παλμού -aka τις θερμότερες περιοχές του δέρματος, όπως εκείνες στους καρπούς, το λαιμό, την περιοχή πίσω από τα αυτά, το ντεκολτέ, το εσωτερικό των αγκώνων και των γονάτων- κι ύστερα ψέκασε το αγαπημένο σου άρωμα.

10+1 νέα αρώματα που θα έχουν γίνει sold out μέχρι το τέλος του χρόνου

Η αλοιφή θα βοηθήσει το άρωμα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, όπως υποστηρίζουν οι hack lovers του TikTok, αλλά και οι beauty experts. Τα προϊόντα, όπως η βαζελίνη, είναι πλούσια σε λιπίδια, κι έτσι λειτουργούν σαν "αυτοκόλλητο" που κρατά το άρωμα στην επιδερμίδα για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αν δεν έχεις βαζελίνη, μπορείς πριν αρωματιστείς, να εφαρμόσεις ακόμα και την αγαπημένη σου λοσιόν σώματος για να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Προτίμησε εκείνες που περιέχουν ελαιόλαδο ή έλαιο αβοκάντο, που είναι πλούσια σε λιπίδια.

Τα δοκιμάσαμε όλα | Αυτά είναι τα 10 καλύτερα αρώματα με νότες βανίλιας

Bonus Tip

Αν θέλεις το άρωμά σου να έχει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια, προτίμησε τα parfum κι απόφυγε τα eau de toilette. Καθώς είναι πιο συμπυκνωμένα και έχουν βάση τα έλαια, διαρκούν περισσότερο στην επιδερμίδα σε σύγκριση με τα eau de toilette, τα έλαια των οποίων τείνουν να είναι αραιωμένα σε νερό ή οινόπνευμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ