Follow us

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ρούλα Ρέβη Instagram

Μέσα στα τελευταία χρόνια έχουμε ρωτήσει αμέτρητες (;) Ελληνίδες celebrities ποιο είναι το αγαπημένο τους άρωμα. Ενώ συχνά εντυπωσιαζόμαστε με τις επιλογές τους κι ανακαλύπτουμε νέα, ιδιαίτερα αρώματα και brands, υπάρχει ένα άρωμα που διαρκώς επανέρχεται στο προσκήνιο, κάνοντάς μας να πιστεύουμε πως βρίσκεται στη συλλογή κάθε Ελληνίδας celebrity.

10 Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Ο λόγος για το Elixir des Merveilles Eau de Parfum του οίκου Hermès, ένα πολύ κομψό, ανατολίτικο άρωμα με νότες από φλούδα πορτοκαλιού, κεχριμπάρι, καραμέλα, ζάχαρη βανίλιας, πατσουλί, κέδρο και σανδαλόξυλο, το οποίο έχει εξαιρετικά μεγάλο φανατικό κοινό.

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

"Το φοράω πολλά χρόνια. Η αλήθεια είναι βέβαια, πως σχεδόν όλα τα αρώματα πηγαίνουν στην επιδερμίδα μου, παρόλα αυτά, "κόλλησα" με το συγκεκριμένο γιατί δε μύριζε έντονα, δεν με ενοχλούσε και όλοι μου έλεγαν πόσο ωραία μύριζε πάνω μου", είχε πει για αυτό η Ρούλα Ρέβη στο παρελθόν.

Το ίδιο άρωμα φορά καθημερινά και η Έλενα Παπαρίζου, αλλά και η Μπέττυ Μαγγίρα. Και η Νίκη Κάρτσωνα όμως το επιλέγει σταθερά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καθώς, όπως μας αποκάλυψε η ίδια, αρέσει πολύ στο γιο της.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το δροσερό άρωμα που φορά από το σχολείο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ