Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Έκανε το πιο κομψό χτένισμα με πλεξούδες που θα αντιγράψουμε όλες το καλοκαίρι

Η παρουσιάστρια πήγε τα space buns σε άλλο επίπεδο, εξελίσσοντας ένα από τα πιο δημοφιλή hairstyles.

Ζέτα Μακρυπουλια NDP

Ένα 90s χτένισμα με πλεξούδες (και πολυαγαπημένο των απανταχού fashionistas) επέλεξε η Ζέτα Μακρυπούλια για να "κλείσει" άλλη μια πετυχημένη σεζόν του Rouk Zouk Special στον ANT1. Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, η παρουσιάστρια ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το μίντι μπλε φόρεμά της, μαζεύοντας ψηλά τα μαλλιά της στο πιο trendy hairstyle.

Spikey Buns | Το hair trend που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των fashionistas τελευταία

Ο λόγος για τα space buns, που όμως η ίδια εξέλιξε ακόμα περισσότερο με ένα πολύ girly twist, πηγαίνοντας τα χτενίσματα με πλεξούδες σε άλλο επίπεδο.

Για αρχή, τα space buns είναι ένα στιλ χτενίσματος που έρχεται κατευθείαν από τα 90s, οπότε αν είσαι παιδί γεννημένο ή μεγαλωμένο σε εκείνη τη δεκαετία, σίγουρα θα τα θυμάσαι - και πιθανόν να τα τιμούσες εκείνη την εποχή.

Πρόκειται για τα μαζεμένα σε δύο μεριές μαλλιά, που είναι πιασμένα σε δύο ψηλούς και μικρούς κότσους - σαλιγκάρια, δεξιά και αριστερά της χωρίστρας, δημιουργώντας ένα funky, και κάπως φουτουριστικό, στιλ. Τα space buns είναι συνήθως αρκετά sleek και "αυστηρά", με την έννοια ότι τα μαλλιά είναι τόσο καλά μαζεμένα και χτενισμένα στο κεφάλι που δεν θα δεις να πετάει ούτε μια τριχούλα.

Αυτό είναι το πιο καλοκαιρινό χρώμα κραγιόν και το φόρεσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η παρουσιάστρια ωστόσο αναβάθμισε το χτένισμα και το έφερε στα μέτρα της, αφού ξεκίνησε πλέκοντας δύο γαλλικές πλεξούδες στο τριχωτό του κεφαλιού, τις οποίες τύλιξε σε κότσους σχηματίζοντας έτσι μικρά κοτσάκια - πλεξούδες. Μην εκπλαγείς καθόλου αν αρχίζεις να βλέπεις το συγκεκριμένο hairstyle παντού στις παραλίες και στις καλοκαιρινές σου βόλτες, καθώς είναι το ιδανικό χτένισμα για καλοκαίρι και ταιριάζει τέλεια με όλα σχεδόν τα φορέματα. Μπορεί να σταθεί εξίσου καλά και σε μια πιο επίσημη εμφάνιση, αν είσαι για παράδειγμα καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση.

Δες το αποτέλεσμα:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ