Follow us

Η Βάσια Κωσταρά έκανε το πιο "ερωτεύσιμο" και σέξι μακιγιάζ, ιδανικό για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Plus, άλλες 5 Ελληνίδες celebrities μάς δίνουν ιδέες για St. Valentine's makeup looks.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Άλλη μια φορά που η Βάσια Κωσταρά αποτέλεσε το απόλυτο style & beauty icon με την εμφάνισή της, αυτή τη φορά ωστόσο μάς ενέπνευσε με το μακιγιάζ της. Η δημοφιλής σχεδιάστρια δημοσίευσε ένα reel το οποίο "έριξε", φυσικά, το Internet, αφού συγκέντρωσε χιλιάδες views & likes σε ελάχιστα λεπτά.

Στο συγκεκριμένο βίντεο μάς δείχνει πώς δημιουργεί ένα μίνιμαλ αλλά απόλυτα σύγχρονο outfit, το οποίο ολοκληρώνει με το πιο σέξι, αλλά πολύ κλασικό και κομψό, μακιγιάζ. Συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσταρά φόρεσε ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν με λίγη τερακότα σε μήλα και ζυγωματικά, για ένα bronzed look που έκανε αντίθεση με τα κατάξανθα μαλλιά της. Στα μάτια της πέρασε μια διακριτική καφέ σκιά και αρκετή μάσκαρα, για να κάνει το βλέμμα της πιο έντονο, διατηρώντας ωστόσο τις ισορροπίες με τα bold lips.

Το french-chic χτένισμα με αφέλειες της Δούκισσας Νομικού που κολακεύει κάθε πρόσωπο

Εννοείται ότι με το που είδαμε το μακιγιάζ της, σκεφτήκαμε αμέσως πόσο τέλεια ιδέα είναι για τα Valentine's looks, δεδομένου και του ότι πλησιάζει η πιο ρομαντική μέρα του χρόνου.

Love yourself | 10 σαγηνευτικά αρώματα που θα σε βάλουν σε Valentine's mood

Δες το μακιγιάζ της:

Αν θες περισσότερο inspo για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, πάρε ιδέες από 5 Ελληνίδες celebrities που έχουν πάντοτε άψογα makeup looks. Ανάλογα με το mood σου, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα εξής:

Το απόλυτα φυσικό μακιγιάζ της Χριστίνας Μπόμπα:

Αν δεν έχεις διάθεση να βαφτείς έντονα, μπορείς να αρκεστείς σε μια βάση για ομοιόμορφο φινίρισμα στην επιδερμίδα σου, λίγη μάσκαρα και λιπ γκλος, όπως και η νεαρή μανούλα.

Τα καφέ χείλη με έντονες βλεφαρίδες της Δανάης Μπάρκα:

Η παρουσιάστρια έβαψε τα χείλη της με ένα nudish brown κραγιόν και έδωσε έμφαση στις βλεφαρίδες της, κάνοντας το βλέμμα της ακόμα πιο σαγηνευτικό.

Τα glossy nude χείλη με το διακριτικό smokey eye look της Βίκυς Καγιά:

Δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ λάθος με ένα glossy κραγιόν (shimmery ή όχι) καθώς και με καφέ και nude αποχρώσεις σκιών στα μάτια.

Tα berry lips της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:

Σκούρο δαμασκηνί χρώμα στα χείλη και ελάχιστη μάσκαρα για έντονο βλέμμα θα σε κάνουν να δείχνεις υπέροχη και ανεπιτήδευτα σέξι, όπως ακριβώς δείχνει και η Ηλιάνα.

Το soft monochromatic look σε peachy τόνους της Δούκισσας Νομικού:

Το μονοχρωματικό μακιγιάζ είναι μεγάλη τάση φέτος, και εάν επιλέξεις απαλές αποχρώσεις (ροζ, ροδακινί) όπως η Δούκισσα Νομικού, θα πετύχεις ένα απόλυτα ρομαντικό look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ