Follow us

Το french-chic χτένισμα με αφέλειες της Δούκισσας Νομικού που κολακεύει κάθε πρόσωπο

Η παρουσιάστρια προτείνει το πιο κομψό χτένισμα για μαλλιά με αφέλειες.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Πριν λίγες μέρες η Δούκισσα Νομικού έκοψε full bangs, δηλαδή πυκνές αφέλειες που καλύπτουν όλο το μέτωπο, ξεπερνώντας τα φρύδια και φτάνοντας μέχρι το ύψος των ματιών. Και όπως ήταν φυσικό, το νέο της hairstyle "έριξε" το ίντερνετ.

Βίκυ Καγιά | Το νέο, γαλλικό κούρεμά της σμιλεύει και "αδυνατίζει" το πρόσωπο

Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος τύπος αφελειών χάρισε στη Δούκισσα Νομικού ένα 60s, retro vibe που την έκανε να δείχνει, κυριολεκτικά, άλλος άνθρωπος. Λίγες μέρες μετά η παρουσιάστρια επανήλθε με ένα σούπερ σέξι (αλλά πολύ κομψό) χτένισμα, που είναι ιδανικό αν έχεις αφέλειες.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια χτένισε ψηλά τα μαλλιά της σε έναν πολύ περιποιημένο και περίτεχνο κότσο, που στερέωθηκε στην κορυφή του κεφαλιού της. Όσο για τις αφέλειες, τις χτένισε και πάλι με τέτοιον τρόπο που θύμιζαν κάτι από τα 60s, ενώ ήταν τόσο γυριστές που απέπνεαν ένα πολύ girly στιλ. Παράλληλα, είχε αφήσει μερικά πιο μακριά τουφάκια, σαν μακριές αφέλειες, να πλαισιώνουν το πρόσωπό της δεξιά κι αριστερά, σε ένα ξεκάθαρα "french-girl" ύφος που υπογράμμιζε τις γωνίες του προσώπου της.

Πρόκειται για ένα εύκολο "γαλλικό" χτένισμα που κολακεύει τα περισσότερα πρόσωπα, ενώ ο κότσος αλλά και τα μαζεμένα μαλλιά γενικότερα (πλεξούδες, αλογοουρές κλπ) δείχνουν τέλεια αν έχεις αφέλειες.

French Bangs | Το γαλλικό κούρεμα που αποδεδειγμένα "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Δες το look:

Το french-chic χτένισμα με αφέλειες της Δούκισσας Νομικού που κολακεύει κάθε πρόσωπο
Δούκισσα Νομικού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ