Follow us

3 τάσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ από το street style του Παρισιού που θα φοράμε ξανά και ξανά φέτος την άνοιξη

Θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τον πιο θηλυκό εαυτό σου.

Elsa Hosk Splash News / Ideal Image

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού μπορεί να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, όμως τα trends που αναδύθηκαν τόσο από τα catwalks όσο και από το street style θα συζητιούνται για καιρό.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις τάσεις της μόδας και στα κομμάτια που θα φοράμε την επόμενη σεζόν, αλλά και σε beauty trends που όπως φαίνεται θα ορίσουν τη νέα μας καθημερινότητα.

MFW | 5 cool χτενίσματα που θα υιοθετήσουμε την άνοιξη, σύμφωνα με το street style του Μιλάνου

Έτσι, χαζεύοντας τις αμέτρητες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media τις τελευταίες μέρες με αφορμή την Paris Fashion Week, συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας χτενίσματα και looks μακιγιάζ που θεωρούμε ότι θα γίνουν μεγάλη τάση τους επόμενους μήνες. Με λίγα λόγια, αυτά που θα αγαπηθούν από όλες μας και θα φοράμε ξανά και ξανά φέτος την άνοιξη.

Μακριά μαλλιά που δείχνουν άτονα, χωρίς ζωντάνια; 5 μοντέρνα hairstyles που θα τους δώσουν στιλ στη στιγμή

Τα 3 top beauty trends είναι τα εξής:

Sleek hairstyles with a twist

Τα sleek χτενίσματα είναι διαχρονικά στη μόδα και η Νο. 1 επιλογή των περισσότερων fashionistas σε κάθε street style εμφάνισή τους. Αν παρατηρήσεις πιο προσεκτικά το υλικό που κυκλοφορεί από το street style, σχεδόν πάντοτε θα δεις έναν sleek κότσο ή αλογοουρά να ξεπροβάλλει μέσα από πολυτελή φορέματα, casual t-shirts αλλά και chunky sweaters. Κι ενώ το φετινό street style του Παρισιού δεν αποτελεί εξαίρεση, μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι δεν είχαν όλα τα sleek χτενίσματα το ίδιο, χαρακτηριστικό τελείωμα. Πιο συγκεκριμένα, θαυμάσαμε τη γεμάτη όγκο, curly και bouncy αλογοουρά της Emili Sindlev, που κάθε άλλο παρά sleek μπορείς να τη χαρακτηρίσεις. Βέβαια, ο sleek χαρακτήρας παρέμεινε στην κορυφή του κεφαλιού, αλλά τα υπόλοιπα μαλλιά διατήρησαν τον δικό τους χαρακτήρα, πράγμα παρηγορητικό για όλες τις γυναίκες με σγουρά, φουντωτά, ατίθασα μαλλιά που πάντα ήθελαν να δοκιμάσουν τα hot sleek hairstyles αλλά αποθαρρύνονταν λόγω της υφής των μαλλιών τους.

Headbands

Αν θες άλλη μια απόδειξη για το ότι οι cult, oversized κορδέλες ή yoga headbands έχουν γίνει το πιο hot και stylish αξεσουάρ μαλλιών για φέτος, μόλις την απέκτησες. Τις είδαμε (και) στο street style της γαλλικής πρωτεύουσας, και μας άρεσαν πολύ καθώς δίνουν άφθονους πόντους στιλ, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του μετώπου αλλά και των μαλλιών. Στα συν ότι καμουφλάρουν ακόμα και τις χειρότερες hair days σου ενώ ταιριάζουν κυριολεκτικά με τα πάντα.

Κόκκινο κραγιόν με σκούρο περίγραμμα

Το ότι το κόκκινο κραγιόν είναι hot και trendy δεν είναι κανένα τρομερό νέο. Μάλιστα, αποτελεί μια διαχρονική επιλογή των γυναικών κάθε σεζόν, ανεξαρτήτως καιρού ή άλλων τάσεων, κάνοντάς το πλέον κλασικό. Οι Chiara Ferragni και Elsa Hosk ωστόσο τού έδωσαν μια νέα, πιο μοντέρνα διάσταση σχεδιάζοντας ένα πολύ σκούρο περίγραμμα στα χείλη τους. Πιο συγκεκριμένα, το μολύβι χειλιών ήταν τουλάχιστον δύο με τρεις τόνους πιο σκούρο από το χρώμα του κραγιόν τους, με την Chiara μάλιστα να δημιουργεί το εφέ των ombre lips, με αρκετά πιο φωτεινό το κόκκινο χρώμα στο κέντρο τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ