Follow us

MFW | 5 cool χτενίσματα που θα υιοθετήσουμε την άνοιξη, σύμφωνα με το street style του Μιλάνου

Ιδέες για εύκολα χτενίσματα από τις κορυφαίες trendsetters.

hair Splash News / Ideal Image

Μπορεί η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου να τελείωσε, δίνοντας τη σκυτάλη στην Πόλη του Φωτός, όπου ήδη έχουν συρρεύσει οι περισσότερες fashionistas του κόσμου για την τελευταία εβδομάδα μόδας της σεζόν, όμως οι φωτογραφίες που μας βομβαρδίζουν ακόμα από το street style της ιταλικής πόλης είναι ατελείωτες.

Milan Fashion Week | 3 τάσεις μακιγιάζ που θα σου εξασφαλίσουν σούπερ νεανικό βλέμμα

Φανταχτερά outfits και ζωηρά χρώματα, πρωτότυπα αξεσουάρ και beauty trends αναδύονται μέσα από κάθε εμφάνιση και insta caption που βλέπουμε στο feed μας καθημερινά. Σε ό, τι αφορά τα μαλλιά και τα χτενίσματα πάντως, ξεχωρίσαμε μερικά που είμαστε σίγουρες ότι θα μας απασχολήσουν περισσότερο φέτος την άνοιξη. Ήδη εξάλλου προτιμώνται από τις διασημότερες fashionistas και influencers του πλανήτη, και ευτυχώς, αποτελούν εύκολες λύσεις για την καθημερινότητά μας.

Red Carpet approved | 2 σύγχρονοι τρόποι για να αναβαθμίσεις την απλή αλογοουρά

Τα 5 κορυφαία, street style χτενίσματα:

#1. Sleek hair

Τα ίσια μαλλιά, είτε αφημένα ελεύθερα στους ώμους είτε πιασμένα σε χαμηλά ponytails είναι η πιο safe λύση αν θες να δείξεις κομψή και περιποιημένη στο λεπτό, ενώ δεν θα φύγουν ποτέ απ' τη μόδα.

#2. Περίτεχνες πλεξούδες

Ψαροκόκκαλες ή γαλλικές κοτσίδες, bubble ponys, διπλές και τριπλές πλεξούδες σε μια αλογοουρά, όλες οι εκδοχές της κοτσίδας ήταν hot φέτος. Ένα χτένισμα που θα σου χαρίσει εγγυημένα το πιο girly look.

Το είδαμε στο red carpet | Η τάση μακιγιάζ που θα κάνει τα χείλη σου να δείξουν πολύ πιο σαρκώδη

#3. Wet (yet glam) look

Το wet look μπορεί άνετα να δείξει πιο glam και θηλυκό, αν διατηρηθεί ο όγκος και η κίνηση στα μήκη και στις άκρες, όπως ακριβώς έκανε και η Sara Sampaio. H χωρίστρα στο πλάι έδωσε λίγους ακόμα πόντους θηλυκότητας και σέξι αέρα στο χτένισμα.

#4. Casual & messy hair

Σπαστά ή mermaid hair, αφημένα χαλαρά στην πλάτη και όχι ιδιαίτερα στιλιζαρισμένα, είναι η ιδανική, low-maintenance λύση που θα σε κάνει να δείχνεις "in".

#5. Classy top-knots

Οι κομψοί κότσοι, που απέκτησαν ακόμα μεγαλύτερη αίγλη χάρη στα off duty looks των διασημότερων μοντέλων, δεν φαίνεται να φεύγουν ακόμα από το προσκήνιο. Αντιθέτως, γίνονται ακόμα πιο σύγχρονοι, είτε είναι sleek είτε πιο ατημέλητοι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ