Follow us

Perfect styling | Υπέροχα χτενίσματα και υγιή, λαμπερά μαλλιά χωρίς φθορά από τη θερμότητα

Πέτυχε 100% το look που θέλεις χωρίς φθορά, χάρη στη νέα σειρά Pantene Styling του Pantene.

MissBloom TEAM
καγια

Το διαχρονικό ζητούμενο στο styling των μαλλιών για όλες τις γυναίκες είναι να έχουν τα πιο υπέροχα χτενίσματα που θα έχουν μεγάλη διάρκεια, χωρίς να φθείρεται η τρίχα αλλά ούτε και να ταλαιπωρούνται ανεπανόρθωτα τα μαλλιά από τη χρήση θερμότητας.

Σε αυτό το σημείο μπαίνει στην καθημερινότητά μας η ολοκαίνουρια σειρά Pantene Styling. Η νέα σειρά αλλάζει όλα όσα ήξερες για το styling και δεσμεύεται να σου χαρίσει δυνατά, λαμπερά και υγιή μαλλιά χωρίς φθορά, χάρη στα πλούσια θρεπτικά συστατικά και τις πανίσχυρες φόρμουλες Pro-V.

Παράλληλα, τo Pantene ενώνει τις δυνάμεις του με τον ταλαντούχο hairstylist, Tom Zois και μαζί ξεκινούν μία νέα εποχή στο styling των μαλλιών. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ομορφιάς και της μόδας, είναι ο άνθρωπος που κρύβεται εδώ και πολλά χρόνια πίσω από τις μεταμορφώσεις της Τάμτα, ενώ δουλεύει με αγαπημένους celebrities. Αυτό που τους ενώνει με το Pantene, είναι η επιθυμία για ομορφιά και υγεία στα μαλλιά, καθώς ο ίδιος είχε πάντα ιδιαίτερη σχέση με αυτά.

Ο ίδιος μάς λέει:

"Ό,τι κι αν κάνουμε στα μαλλιά, όποια τεχνική κι αν εφαρμόσουμε, αν δεν είναι υγιή, δεν θα γίνουν ποτέ πραγματικά όμορφα. Η δέσμευση του Pantene είναι να απολαμβάνετε την εμπειρία του να έχετε τέλεια μαλλιά, με τα νέα προϊόντα, αφού περιέχουν θρεπτικά συστατικά που παρέχουν απόλυτη ελευθερία στο styling χωρίς να ανησυχείτε για τη φθορά τους".

Perfect styling | Υπέροχα χτενίσματα και υγιή, λαμπερά μαλλιά χωρίς φθορά από τη θερμότητα

σολωμου

μαρουσω




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ