Follow us

Bridal Nails | 15 γαλλικά μανικιούρ που πρέπει να δεις πριν πας στο nail salon

Για τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες με το δαχτυλίδι σου.

νύχια γαλλικό σχέδια για γάμο Splash News/Ideal Image

Το ξέρουμε ότι είναι το τελευταίο πράγμα στη λίστα σου, αλλά ήρθε η ώρα να ρίξεις μια ματιά σε νυφικά μανικιούρ, έτσι ώστε να βάλεις και σε αυτό το πολυπόθητο check. Τα νύχια με γαλλικό είναι η πιο κομψή επιλογή, που μπορείς να κάνεις και γι' αυτό συγκεντρώσαμε παρακάτω τα 15 ωραιότερα σχέδια για γάμο για να κάνουμε τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη.

10 μίνιμαλ updos που θα σε αναδείξουν στην πιο κομψή νύφη της δεκαετίας

Το γαλλικό με λευκή άκρη είναι σίγουρα η πιο safe επιλογή, αλλά μη διστάσεις να πειραματιστείς με θαλασσί, ροζ, αλλά και βερνίκια με μεταλλικά ή ιριδίζοντα φινιρίσματα στην άκρη, ανάλογα με το στιλ του νυφικού και του γάμου σου.

Νυφικό Πεντικιούρ | Τα πιο κομψά χρώματα για την ημέρα του γάμου σου

Αν θέλεις να κάνεις το μανικιούρ σου πιο εντυπωσιακό, μπορείς να διακοσμήσεις τα νύχια σου με πέρλες, στρας ή φλοράλ nail art. Αν πάλι αγαπάς το μίνιμαλ στιλ και στην καθημερινότητά σου αφήνεις τα νύχια σου "γυμνά", υιοθέτησε την τάση του baby french manicure, δηλαδή του γαλλικού μανικιούρ με πολύ λεπτή γραμμή στην άκρη.

Director's Note: Μην ξεχνάς πως οι φωτογραφίες του γάμου σου θα κοσμούν τόσο το δικό σου σπίτι, όσο και των συγγενών σου για πολλά χρόνια, οπότε προτίμησε ένα διαχρονικό νυφικό μανικιούρ, που θα ξέρεις ότι δεν θα μετανιώσεις μετά από μερικά χρόνια όταν θα ξεφυλλίζεις το άλμπουμ του γάμου.

Νύχια γαλλικό | Τα 15 ωραιότερα σχέδια για γάμο

Floral Details

Gold Tips

Silver Lining

Vanilla French

Baby French

Accent Pearls

Floral French

Something Blue

Fine Lines

Ombre French

Classic French

Pearly Tips

Minimal Design

Pearl Details

Ying & Yang

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ