Follow us

Ρομαντικό μακιγιάζ για νύφες | Τι να προσέξεις για να βγει σούπερ κολακευτικό

Ακόμα και το πιο απλό (φαινομενικά) μακιγιάζ θέλει την προσοχή του.

Irina Shayk Splash News / Ideal Image

Το μακιγιάζ είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στην beauty εμφάνιση μιας γυναίκας, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την ημέρα του γάμου της και το bridal μακιγιάζ. Είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά στο πρόσωπο, μιας και αναδεικνύει στο έπακρο τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας ενώ είναι γεγονός ότι αν δεν γίνει σωστά, μπορεί μέχρι και να καταστρέψει ένα look. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να δίνεται παραπάνω προσοχή στο νυφικό makeup look, ακόμα κι αν επιλέξεις να κάνεις το πιο απλό μακιγιάζ που υπάρχει - που, σημειωτέον, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Αν είσαι bride to be και έχεις αποφασίσει να κάνεις κάτι πιο λιτό και ρομαντικό στο νυφικό μακιγιάζ σου, πρέπει να δώσεις προσοχή σε μερικές λεπτομέρειες. Για αρχή, ξέχνα τις βαριές υφές και τις έντονες, bold αποχρώσεις καθώς το ρομαντικό μακιγιάζ θέλει αποκλειστικά παστέλ, ροδαλά χρώματα και λεπτόρρευστες συνθέσεις. Πράγμα που σημαίνει ότι το foundation πρέπει να είναι υδαρές και να δημιουργεί μια ομοιόμορφη, ελαφριά βάση χωρίς να "σπάει" στο δέρμα, ενώ στο πρόσωπο πρέπει να κυριαρχούν διακριτικές υφές και λάμψεις, που κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει νεανική και δροσερή. Επομένως, τίποτα "σκληρό" που μπορεί να χαλάσει τη ρομαντική εικόνα.

Clean makeup | Η τάση στο bridal μακιγιάζ που επιλέγουν οι πιο μοντέρνες νύφες τώρα

Επιπλέον, η βάση δίνεται και στο ρουζ, που πρέπει να είναι αρκετό σε ποσότητα ώστε να κάνει τα μήλα να δείχνουν ζουμερά και αναψοκοκκινισμένα, σαν μικρού κοριτσιού. Το ίδιο ισχύει και για τα χείλη, που καλό είναι να ακολουθούν τα χρώματα του υπόλοιπου προσώπου και να είναι φυσικά, ζουμερά, με ένα όμορφο χρώμα υγείας.

Bridal beauty | 3 ιδέες νυφικού μακιγιάζ για ξανθές, ανάλογα με το χρώμα ματιών

Πρόσφατα είδαμε ένα ρομαντικό νυφικό μακιγιάζ στη Taylor Hill που παντρεύτηκε πρόσφατα, και μας άρεσε πολύ: ροζ χείλη και μήλα που έδειχναν αναψοκοκκινισμένα, καφέ nude σκιές στα μάτια και διακριτικές λάμψεις σε ζυγωματικά και εσωτερικές γωνίες των ματιών. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ωστόσο ήταν τα fluffy, πυκνά φρύδια της που χάριζαν στο πρόσωπό της ακόμα μεγαλύτερη φρεσκάδα.

Δες το αποτέλεσμα:

Extra tip: Για να χαρίσεις διάρκεια και σταθερότητα στο νυφικό μακιγιάζ σου, είναι σημαντικό να θυμάσαι την εφαρμογή δύο προϊόντων: ενός primer σαν βάση, πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ, αλλά και ένα setting spray σε συνδυασμό με μια setting powder στο τέλος, για να το σταεροποιήσεις. Το νυφικό μακιγιάζ χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή ακριβώς επειδή πρέπει να μείνει σταθερό καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, όσο κι αν ιδρώσεις (από το άγχος, τη ζέστη ή τον χορό).

Μερικές ακόμα ιδέες για ρομαντικό νυφικό μακιγιάζ:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ