Follow us

#missbloomgreeksummer x KORRES | Το πιο καλοκαιρινό πάρτι της πόλης είχε και τα πιο απολαυστικά αντιηλιακά

Τα αντιηλιακά - έρωτας (και) του φετινού καλοκαιριού έχουν φυσικά την υπογραφή της KORRES.

MissBloom TEAM
KORRES

Ο Ιούλιος στο γραφείο έχει πολλή (πάρα πολλή) ζέστη, έξτρα φόρτο εργασίας κι αυτό το ανίκητο FOMO (fear of missing out) βλέποντας τις καλοκαιρινές φωτογραφίες γνωστών και αγνώστων στα social media. Γι' αυτό και εμείς αποφασίσαμε να φέρουμε τις διακοπές στην πόλη, διοργανώνοντας το πιο απολαυστικό #missbloomgreeksummer party πλάι στη θάλασσα. Καλοκαίρι όμως σημαίνει αντιηλιακά κι έτσι η KORRES δεν θα μπορούσε να λείπει από το beach party μας.

#missbloomgreeksummer x KORRES | Το πιο καλοκαιρινό πάρτι της πόλης είχε και τα πιο απολαυστικά αντιηλιακά

korres

Ο ήλιος στην Α' Πλαζ Βούλας ήταν καυτός κι έτσι η αντιηλιακή προστασία ήταν must. Για μία ακόμα χρονιά σύμμαχός μας σε κάθε καλοκαιρινή (και μη) περιπέτειά μας είναι τα Αντιηλιακά Γιαούρτι KORRES. Φιλικά με την επιδερμίδα, αλλά και το θαλάσσιο περιβάλλον κι εμπλουτισμένα με γιαούρτι, τόσο τα αντιηλιακά σώματος, όσο και τα αντιηλιακά προσώπου (με χρώμα και χωρίς) είναι ο τέλειος συνδυασμός προστασίας από τον ήλιο και ενυδάτωσης.

korres

Τόσο εμείς, όσο και οι καλεσμένοι του party μας -influencers, beauty addicts, missbloomers και πρόσωπα των media- λατρέψαμε την ανάλαφρη υφή τους, που δεν αφήνει καμία λιπαρότητα στο δέρμα, αλλά και τη δροσιστική -σχεδόν εθιστική- αίσθηση που χαρίζουν. Η σύνθεσή τους με γιαούρτι θρέφει και ενυδατώνει πλήρως το δέρμα ενώ φυσικά παρέχουν υψηλή αντιηλιακή προστασία από τον ήλιο, χάρη στους δείκτες SPF 30 & 50. Όσον αφορά το άρωμά τους είναι διακριτικό και φρέσκο, όπως το θαλασσινό αεράκι που χαϊδεύει το δέρμα στην παραλία.

korres

Καθώς ο ήλιος έδυε πάνω από τo Toro Del Mar του Athines by the sea, στην front stage του beauty bar της KORRES βρέθηκε το Γιαούρτι Δροσιστικό After-Sun Gel για το πρόσωπο και το σώμα, το απόλυτο βάλσαμο για μετά την έκθεση στον ήλιο. Πρόκειται για ένα σούπερ δροσιστικό γαλάκτωμα-gel με βρώσιμο γιαούρτι, που ενυδατώνει την επιδερμίδα, καταπραϋνοντάς την. Το μυστικό βρίσκεται στο γιαούρτι στη σύνθεσή του, που αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, ανακουφίζοντας από την αίσθηση καψίματος.

KORRES

Το γεγονός ότι η σειρά Αντιηλιακών Γιαούρτι είναι μια ολόκληρη Ελληνική παράδοση, κλεισμένη σε μπουκάλια δεν είναι ο μόνος λόγος που τη θέλουμε πάντα μαζί μας -από το #missbloomgreeksummer party και τις βόλτες στην πόλη, μέχρι τις διακοπές μας. Τη λατρεύουμε επειδή εκτός από το ότι είναι φιλική με την επιδερμίδα, είναι επίσης φιλική και με το περιβάλλον: όλα τα προϊόντα της σειράς KORRES Αντιηλιακό Γιαούρτι δεν περιέχουν σιλικόνες και OMC + Octocrylene κι αντιηλιακά φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για τη θαλάσσια ζωή.

korres

Miss Bloom Tip: Για περισσότερα summer vibes, πρόσθεσε στο νεσεσέρ σου την αρωματική σειρά της KORRES εμπνευσμένη από την Ελλάδα και τις στιγμές που συνδέονται με απλές απολαύσεις.

Η δική μας νέα beauty εμμονή είναι το ολοκαίνουριο Lefko, που έχει το άρωμα καθαριότητας των φρεσκοπλυμένων ρούχων, απλωμένων κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Αν δεν είναι αυτό το απόλυτο summer must-have, τότε ποιο είναι;

Δες μερικούς από τoυς καλεσμένους που μυήθηκαν στον κόσμο της KORRES, εντάσσοντας τα αντιηλιακά και τα αρώματα του brand στο καλοκαιρινό νεσεσέρ τους:

KORRES
Τζίνα Σμαριανάκη και Ξένη Κουβέλη
korres
korres
Μαίρη Κόκκαλη
korres
Πλάτων Παπαγιαννόπουλος
korres
Κατερίνα Ευαγγελινού

korres
Ελένη Βουλγαράκη
korres
Γεράσιμος Πετικάρης και Τόνια Κούμπα
korres
Νίκη Θωμοπούλου
Για περισσότερες πληροφορίες, μπες εδώ:
gr.korres.com/el

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ