Follow us

Η Δούκισσα Νομικού στην Paris Fashion Week | Το κομψό μανικιούρ της είναι ο ορισμός της "ήσυχης πολυτέλειας"

Υιοθέτησε την κορυφαία τάση μανικιούρ της σεζόν.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Πριν λίγες ώρες ολοκληρώθηκε το ντεφιλέ της L’Oréal Paris, που όπως κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα στο Παρίσι, στο πλαίσιο της Paris Fashion Week, με πλήθος διάσημων γυναικών να περπατούν στην πασαρέλα για το πασίγνωστο beauty brand. Ανάμεσά τους και η Δούκισσα Νομικού, που ως ambassador της μάρκας για την Ελλάδα, εκπροσώπησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη χώρα μας μαζί με άλλες διάσημες γυναίκες (Kendall Jenner, Andie MacDowell, Eva Longoria, Elle Fanning, μεταξύ άλλων).

Η Δούκισσα Νομικού με την πιο hot τάση μανικιούρ του φθινοπώρου - ιδανική για κοντά νύχια

Η Δούκισσα Νομικού έλαμψε μέσα στην cut-out, μάξι τουαλέτα της δια χειρός Elie Saab, ενώ ταίριαξε το dusty pink χρώμα του φορέματος με το μανικιούρ της. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα λαμπερό παστέλ ροζ που ανέδειξε τα οβάλ νύχια της, ενώ ήταν τόσο glossy που τα έκανε να ξεχωρίζουν από μακριά.

Λατρεύεις τη μυρωδιά του ταλκ; 5 πουδρέ αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται τι φοράς

Αυτό ακριβώς το απαλό χρώμα, σε συνδυασμό με τη λάμψη που χαρίζει η τεχνική των lip gloss nails, απογειώνει το αποτέλεσμα προσδίδοντάς του την απαραίτητη πολυτέλεια - ή αλλιώς, την "ήσυχη πολυτέλεια" που είναι τόσο "in" τελευταία. Φυσικά, πρόκειται για ένα τόσο πασπαρτού χρώμα, που άνετα μπορείς να το υιοθετείς όλο τον χρόνο, χειμώνα - καλοκαίρι και να το ταιριάζεις με τα πάντα.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ