Follow us

5 δοκιμασμένα σαμπουάν που όντως βοηθούν τα μαλλιά να μακρύνουν

Δοκιμάσαμε πολλά και καταλήξαμε πως αυτά είναι τα πέντε πιο αγαπημένα μας.

σαμπουάν που μακραίνει τα μαλλιά Splash News/Ideal Image

Λίγο η ελλιπής περιποίησή τους, λίγο το υπερβολικό heat styling, τα μαλλιά είναι πολύ εύκολο να χάσουν τη ζωντάνια και την ελαστικότητά τους και να γεμίσουν ψαλίδα, που τα αποτρέπει από το να μακρύνουν και να μεγαλώσουν υγιή και δυνατά. Για να τους χαρίσεις τη θρέψη που χρειάζονται, δεν έχεις παρά να εντάξεις στη ρουτίνα σου ένα σαμπουάν που μακραίνει τα μαλλιά, αποκαθιστώντας την εσωτερική τους δομή και προστατεύοντάς τα κατά την ανάπτυξή τους. Εμείς δοκιμάσαμε πολλά και καταλήξαμε ότι τα παρακάτω πέντε είναι τα πλέον αγαπημένα μας:

Το μυστικό για τέλειες αλογοουρές που οι περισσότερες fashonistas ντρέπονται να αποκαλύψουν

Director's Tip: Για να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν ακόμα πιο γρήγορα, κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο για κούρεμα, έτσι ώστε να αφαιρέσεις τις "νεκρές" άκρες. Έπειτα, αφού χρησιμοποιήσεις το σαμπουάν που μακραίνει τα μαλλιά, χάρισέ τους ακόμα περισσότερη θρέψη χρησιμοποιώντας συμπληρωματικά μια ενδυναμωτική μάσκα κι ένα ενυδατικό έλαιο. Φυσικά, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, προσπάθησε να μείνεις όσο το δυνατόν μπορείς περισσότερο μακριά από τα hot tools, όπως το σεσουάρ και η πρέσα ισιώματος.

Director's Choice | 5 σαμπουάν που όντως μακραίνουν τα μαλλιά

Elvive Dream Long Shampoo, L'Oréal Paris

Elvive Dream Long Shampoo, L'Oréal Paris

Χάρη στη σύνθεσή του με φυτική κερατίνη, βιταμίνες και καστορέλαιο, το Elvive Dream Long Shampoo αναδομεί, θρέφει και ενδυναμώνει τα μαλλιά, βοηθώντας τα να διατηρηθούν υγιή και μακριά.

Extreme Length Shampoo, Redken

Extreme Length Shampoo, Redken

Εμπλουτισμένο με βιοτίνη, το Extreme Length Shampoo καθαρίζει απαλά, ενδυναμώνει την τρίχα και μειώνει το σπάσιμο έως και 81% βοηθώντας τα μαλλιά να γίνουν πιο μακριά και πιο δυνατά.

Gliss Split Hair Miracle Shampoo, Schwarzkopf

Gliss Split Hair Miracle Shampoo, Schwarzkopf

Το Gliss Split Hair Miracle Shampoo εξομαλύνει τη δομή της τρίχας και σφραγίζει τις σπασμένες άκρες για μαλλιά δυνατά που δείχνουν γεμάτα υγεία και ζωντάνια.

Resistance Bain Extentioniste Shampoo, Kérastase

Resistance Bain Extentioniste Shampoo, Kérastase

Το σαμπουάν Bain Extentioniste ενδυναμώνει τα μαλλιά από τη ρίζα και τους εξασφαλίζει αντοχή και ελαστικότητα για να τα βοηθήσει να αναπτυχθούν πιο υγιή και δυνατά.

Serie Expert Pro Longer Shampoo, L'Oréal Professionnel

Serie Expert Pro Longer Shampoo, L'Oréal Professionnel

Το Serie Expert Pro longer Shampoo προσφέρει ενδυνάμωση στα μαλλιά με λέπτυνση στις άκρες και μειώνει αισθητά την ψαλίδα, βοηθώντας τα να μακρύνουν υγιή και δυνατά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ