Follow us

Το μυστικό για τέλειες αλογοουρές που οι περισσότερες fashonistas ντρέπονται να αποκαλύψουν

Είναι πανεύκολο και κάνει όλη τη διαφορά.

Beauty Splash News/Ideal Image

Τα ponytails, τόσο εκείνα που "κάθονται" στη βάση του αυχένα, όσο κι εκείνα που στερεώνονται ψηλά στο κεφάλι αποτελούν ένα από τα go-to χτενίσματα των fashionistas παγκοσμίως. Ειδικά κατά τη διάρκεια του fashion month, τα επιλέγουν σε σχεδόν καθημερινή βάση καθώς είναι εύκολα, γρήγορα, ταιριάζουν με κάθε outfit, καμουφλάρουν τις λιπαρές ρίζες και χαρίζουν ένα fashion αέρα σε κάθε εμφάνιση. Ακούγεται σαν το *τέλειο* hairstyle, σωστά; Είναι... μέχρι να το δοκιμάσεις κι εσύ.

Τρέχεις και δεν φτάνεις; 3 chic κουρέματα που δεν απαιτούν styling

Αν έχεις προσπαθήσει να αντιγράψει το look τους, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως το δικό σου τελικό αποτέλεσμα δεν μοιάζει καθόλου με το δικό τους. Ο sleek χαρακτήρας των ultra chic ponytails τους, δημιουργεί κενά κοντά στη γραμμή των μαλλιών, τα λεγόμενα bald spots.

Ε λοιπόν τα it girls δεν έχουν τέτοια κενά, όχι απαραίτητα γιατί έχουν πιο πλούσια και πυκνά μαλλιά από τα δικά σου, αλλά γιατί έχουν έναν κρυφό άσσο στο μανίκι τους όταν χτενίζονται.

Δεν αναφερόμαστε σε κάποιο ακριβό hot tool ή σε κάποια pro τεχνική, αλλά σε ένα "μαγικό" προϊόν με το οποίο καμουφλάρουν τα εν λόγω bold spots. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιούν μια σκιά στο χρώμα των μαλλιών τους ή ένα ειδικό σπρέι με χρώμα για ρίζες με το οποίο "γεμίζουν" τα κενά πετυχαίνοντας έτσι ένα πιο ομοιόμορφο, full look, που δείχνει αψεγάδιαστο κι εντυπωσιακό. Ιδιοφυές!

Director's Tip: Το ίδιο ακριβώς trick μπορείς να κάνεις κι όταν πιάνεις τα μαλλιά σου σε άλλα sleek hairstyles, όπως buns και topknots.

Έκλεισες ραντεβού για μανικιούρ; Το χρώμα που θα επέλεγε τώρα κάθε it girl

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ