Follow us

Who Wore It Better | Η Άννα Πρέλεβιτς αντέγραψε την Sarah Jessica Parker και το Instagram είχε την πιο απρόσμενη αντίδραση

Τα διθυραμβικά σχόλια που δέχτηκε για το εντυπωσιακό, ladylike look της.

Άννα Πρέλεβιτς NDP

Ίσως μία από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της σεζόν ήταν εκείνη της Sarah Jessica Parker στο New York City Ballet 2023 Fall Gala τον Οκτώβριο. Για την περίσταση, η ηθοποιός επέλεξε μία off-the-shoulder Carolina Herrera τουαλέτα, την οποία συνδύασε με δύο πέδιλα διαφορετικού χρώματος (ένα μαύρο κι ένα ασημί).

Η Χριστίνα Μπόμπα με νέο χρώμα μαλλιών | Η αλλαγή που τόλμησε

Το στοιχείο εκείνο της εμφάνισής της που την έκανε όμως να ξεχωρίζει ήταν το εντυπωσιακό half up half down χτένισμά της, το οποίο διακόσμησε με έναν oversize, μαύρο φιόγκο, ο οποίος έφτανε μέχρι τους αστραγάλους της.

Η εμφάνιση αυτή ενέπνευσε χιλιάδες fashionistas, οι οποίες φωτογραφήθηκαν στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας έχοντας υιοθετήσει την τάση του hair bow trend. Ανάμεσα στις θαυμάστριες της τάσης είναι και η Άννα Πρελεβιτς.

Το eyeliner που κάθε γυναίκα με καστανά μάτια πρέπει να έχει στη συλλογή της

Το μοντέλο/επιχειρηματίας παρευρέθηκε στο Athens Fashion Week φορώντας ένα strapless φόρεμα σε Α γραμμή με την υπογραφή του Βασίλη Ζούλια, ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της στο ίδιο show stopping χτένισμα. "Έμπνευση big bow από το iconic red carpet look της Sarah Jessica Parker", έγραψε στη λεζάντα δίνοντας τα απαραίτητα credits για την εμφάνισή της. Αντί να δεχτεί επικριτικά σχόλια για την πιστή αντιγραφή του look της SJP, δέχτηκε διθυραμβικά comments με τους διάσημους φίλους, αλλά και τους ακόλουθούς της να αναγνωρίζουν πόσο προσεγμένη στιλιστικά κι όμορφη ήταν.

Άννα Πρέλεβιτς | Το all time classic άρωμα που έχει μέσα σε κάθε τσάντα της

Δες το look της Άννας Πρέλεβιτς:

Δες το look της SJP:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ