Follow us

Monica Bellucci | Το άρωμα που φορά η πιο σαγηνευτική γυναίκα του πλανήτη

Οι παλιές αγαπημένες επιλογές της και το άρωμα που φορά αυτήν την περίοδο.

τι άρωμα φοράει η μπελούτσι NDP

Διαχρονικό πρότυπο ομορφιάς και απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και sex appeal, η Μόνικα Μπελούτσι ακόμα και σήμερα στα 59 της χρόνια παραμένει ένα είδωλο. Στο πέρασμά της όλοι -άντρες και γυναίκες- όλοι γυρίζουν και την κοιτούν εντυπωσιασμένοι τόσο από την ομορφιά της, όσο κι από την κομψότητα του στιλ της. Αλήθεια, τι άρωμα φοράει η Μόνικα Μπελούτσι;

10 κλασικά γυναικεία αρώματα που ξεχωρίζουν για τη μεγάλη τους διάρκεια

Τι άρωμα φοράει η Μόνικα Μπελούτσι;

Στο παρελθόν η Μόνικα Μπελούτσι έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες αρωμάτων, ανάμεσά τους το Hypnotic Poison του οίκου Dior, το Sicily του οίκου Dolce & Gabanna και του Une Touche de Naf Naf του οίκου Naf Naf.

Τον τελευταίο καιρό λόγω της συμμετοχής της στη νέα ταινία των Γιάννη Δημολίτσα και Τομ Βόλφ με θέμα τη ζωή και το έργο της Μαρίας Κάλλας, λέγεται πως φορά το Velvet Orchid Eau De Parfum του οίκου Tom Ford. Πρόκειται για ένα άκρως αισθησιακό και θηλυκό άρωμα με νότες από ρούμι, μέλι, εσπεριδοειδή, μαύρη ορχιδέα, γιασεμί, τριαντάφυλλο, βανίλια, μύρο και σανδαλόξυλο.

Monica Bellucci | Το άρωμα που φορά η πιο σαγηνευτική γυναίκα του πλανήτη

Όπως δήλωσε η ίδια, το συγκεκριμένο άρωμα την βοηθάει να συνδεθεί με το ρόλο της Κάλλας. "Κάποιος μου έκανε δώρο το άρωμα που φορούσε και το έβαζα λίγο πριν βγω στη σκηνή!".

5 νέα αισθησιακά αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να γυρίζουν στο πέρασμά σου

Σε κάθε περίπτωση, λέγεται πως αγαπά τα αυθεντικά θηλυκά κι αισθησιακά αρώματα με νότες εσπεριδοειδών και ξύλων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ