Follow us

5 lip & cheek balms για να δείχνεις ξεκούραστη και φρέσκια κάθε πρωί

Τα πολυχρηστικά προϊόντα που λατρεύουν τώρα όλες οι beauties.

Sara Sampaio Splash News / Ideal Image

Ένα από τα SOS ζητήματα που απασχολούν τις περισσότερες γυναίκες είναι το πώς θα δείχνουν φρέσκιες και ξεκούραστες κάθε πρωί, ακόμα κι αν δεν έχουν κοιμηθεί καθόλου το προηγούμενο βράδυ. Ευτυχώς, τα διάφορα προϊόντα μακιγιάζ που έχουμε στη διάθεσή μας βοηθούν ακριβώς σε αυτό - τα concealers και τα ρουζ είναι οι καλύτεροί μας φίλοι.

Sleeping beauty | 5 tips ομορφιάς για να ξυπνάς κάθε πρωί πιο όμορφη και φρέσκια από ποτέ

Εμείς θα σου προτείνουμε να βάλεις άλλο ένα προϊόν στο beauty ritual σου κάθε πρωί, το οποίο ωστόσο λειτουργεί πολυχρηστικά. Ο λόγος για τα πολύ viral πλέον lip & cheek tints, που θεωρούνται υβριδικά, μπορούν δηλαδή να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους στη ρουτίνα περιποίησης και μακιγιάζ.

5 βελούδινα, πολυχρηστικά balms για υπέροχη λάμψη και ενυδάτωση σε πρόσωπο και σώμα

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για balms που είναι κλεισμένα σε βαζάκι και έχουν (διακριτικό) χρώμα, με στόχο να χρησιμοποιηθούν τόσο στα χείλη όσα και στα μήλα, ακόμα και στα μάτια - άνετα επομένως μπορούμε να τα ονομάσουμε "multi-use" προϊόντα. Βασικός τους στόχος είναι η ενυδάτωση, γι' αυτό άλλωστε είναι εμπλουτισμένα με έλαια και βιταμίνες που θρέφουν την επιδερμίδα. Το χρώμα που περιέχουν ωστόσο τα καθιστούν ιδανικά και για ρουζ στα ζυγωματικά, ενώ μπορούν να αντικαταστήσουν ακόμα και το κραγιόν ή το γκλος σου. Εμείς τα λατρεύουμε και για έναν ακόμη λόγο: χαρίζουν άφθονη λάμψη υγείας - γι' αυτό άλλωστε συμβάλλουν σε μια πιο ξεκούραστη, νεανική όψη.

Note: Πολλά lip balms (ιδανικά αυτά που έχουν χρώμα) μπορούν άνετα να εφαρμοστούν και στα ζυγωματικά, ακόμα και στα μάτια.

Τα καλύτερα ρουζ σε μορφή stick για εύκολο μακιγιάζ on the go

Δες τα 5 πιο αγαπημένα μας:

N°1 DE CHANEL Lip & Cheek Balm, Chanel

N°1 DE CHANEL Lip & Cheek Balm, Chanel

Το πολυχρηστικό βάλσαμο για τα χείλη και τα μάγουλα N°1 DE CHANEL, με έλαιο κόκκινης καμέλιας, είναι ένα συμπυκνωμένο προϊόν φροντίδας που προσφέρει ενυδάτωση και άνεση. Η σύνθεσή του αποτελείται κατά 86% από συστατικά φυσικής προέλευσης. Κρεμώδης και θρεπτική, λιώνει πάνω στο δέρμα, γεμίζει τα χείλη, αποκαθιστά τον όγκο στα μάγουλα και χαρίζει εντυπωσιακό χρώμα.

Volumizing Lip Souffle (Frozen Rose), Catrice

Volumizing Lip Souffle (Frozen Rose), Catrice

Tο lip souffle είναι ελαφρύ και αέρινο, παρέχει μια διακριτική ροζ λάμψη και δημιουργεί ένα εφέ όγκου. Το άρωμα μέντας δροσίζει τα χείλη και προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς ενώ άνετα εφαρμόζεται και στα μήλα για μια διακριτική δόση λάμψης και χρώματος.

Pot Rouge For Lips & Cheeks, Bobbi Brown

Pot Rouge For Lips & Cheeks, Bobbi Brown

Το κρεμώδες Pot Rouge For Lips & Cheeks της Bobbi Brown στην απόχρωση Pale Pink δίνει υπέροχο χρώμα σε μήλα και χείλη με μια εφαρμογή.

Lip and cheek glow balm, Kylie Cosmetics

Lip and cheek glow balm, Kylie Cosmetics

Κρεμώδες balm με χρώμα και σατινέ υφή, που "λιώνει" στην επιδερμίδα αφήνοντας ένα λαμπερό, διακριτικό χρώμα υγείας.

All over shine Lip & cheek tint, Apeiranthos

All over shine Lip & cheek tint, Apeiranthos

Το All over shine είναι ένα βάλσαμο highlighter για το πρόσωπο, προορισμένο να δώσει πολλή λάμψη. Ο συνδυασμός βουτύρων και οργανικού έλαιου καρύδας ενυδατώνει την επιδερμίδα και της προσδίδει λάμψη που αντανακλά το φως.  Μπορείς να το εφαρμόσεις πάνω από το κραγιόν για λάμψη ή και μόνο του για διακριτικό χρώμα, πολλή λάμψη και απίστευτη ενυδάτωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα ζυγωματικά, στο τόξο των φρυδιών ή στη μύτη ως highlighter.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ