Follow us

Αυτά είναι τα 5 υγρά ρουζ που έχουν γίνει viral στα social media

Θέλουμε να τα αποκτήσουμε asap!

candice Instagram

Αν έπρεπε να επιλέξουμε μόνο ένα προϊόν μακιγιάζ για το νεσεσέρ μας, αυτό θα ήταν ξεκάθαρα το ρουζ, και μάλιστα σε liquid μορφή. Εντάξει πλάκα κάνουμε, μάλλον θα ήταν πολύ δύσκολο να πρέπει να καταλήξουμε σε μόλις ένα προϊόν μακιγιάζ, αλλά το υγρό ρουζ είναι πράγματι ένα must-have item για όλες τις γυναίκες. Ιδίως από τη στιγμή που δημιουργείται για να είναι πολυχρηστικό, με την έννοια ότι στόχος του είναι να εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο (χείλη, μάτια, μήλα και ζυγωματικά) για ένα ομοιόμορφο look.

Τα καλύτερα ρουζ σε μορφή stick για εύκολο μακιγιάζ on the go

Ένα υγρό ρουζ (αλλά και γενικά ένα ρουζ) χαρίζει φρεσκάδα και μια δόση υγείας, πράγμα που μπορεί να σε κάνει να δείχνεις ξεκούραστη όλες τις ημέρες που ξυπνάς φουλ κουρασμένη, ακόμα και άυπνη. Παράλληλα, δίνει μια ανεπανάληπτη λάμψη στην επιδερμίδα, γεγονός που, καμία φορά, σε κάνει να θες να παραλείψεις το highlighter. Εξάλλου, πολλά ρουζ περιέχουν και παράγοντες λάμψης (shimmer), ώστε να μην χρειάζεται να εφαρμόσεις καθόλου highlighter.

Εύκολο μακιγιάζ για αρχάριες | 5 χρήσιμα beginners' tips για να μην κάνεις ποτέ λάθος

Εμείς κάναμε την έρευνά μας και δοκιμάσαμε τα καλύτερα υγρά ρουζ της αγοράς που μόλις κυκλοφόρησαν - και φυσικά έχουν γίνει viral σε Instagram και TikTok. Όλες οι beauty gurus τα χρησιμοποιούν ανελλιπώς ενώ τα βίντεο με τη σωστή εφαρμογή τους είναι αμέτρητα.

Δες τη δική μας επιλογή σε liquid blushes που θα σε ξετρελάνει:

Tinted Moisturizer Blush (απόχρωση Mistral), Laura Mercier

Tinted Moisturizer Blush (απόχρωση Mistral), Laura Mercier

Ρουζ με εξαιρετικά ενυδατικά βότανα που παρέχουν 12 ώρες ελαφριάς ενυδάτωσης στο ρούζ. Οι σπόροι βατόμουρου βοηθούν στην θρέψη, ενώ το φραγκόσυκο παρέχει μεγάλη περιεκτικότητα νερού στο δέρμα για μακρά ενυδάτωση.

Miracle Pure Cream Blush (απόχρωση 003 Vintage Peony), Max Factor

Miracle Pure Cream Blush (απόχρωση 003 Vintage Peony), Max Factor

Μια vegan σύνθεση εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό οξύ και Σκουαλένιο για επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη, υγιή και φυσικά λαμπερή. Η ελαφριά, κρεμώδης υφή του χαρίζει μεταξένια αίσθηση που διαρκεί όλη την ημέρα.

Wild Escape Liquid Blush, Catrice

Wild Escape Liquid Blush, Catrice

Υγρό ρουζ που χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη. Το χρώμα μπορεί να "χτιστεί" για να την ιδανική απόδοση στην επιδερμίδα.

Makeup Good Girl Blusher - Liquid Blush (1080 Peach - Peach Begonia), Carolina Herrera

Makeup Good Girl Blusher - Liquid Blush (1080 Peach - Peach Begonia), Carolina Herrera

2 σε 1 προϊόν ιδανικό για τα ζυγωματικά και τα χείλη. Ελαφρύ και διαφανές με φωτεινό ματ φινίρισμα, αυτό το μεταξένιο υγρό ρουζ γλιστράει αβίαστα στα ζυγωματικά και στα χείλη, χαρίζοντας ένα flirty χρώμα και μια υγιή, λαμπερή όψη που διαρκεί έως και 12 ώρες.

Juicy-Pang Water Blusher, A’pieu

Juicy-Pang Water Blusher, A’pieu

δροσερό, υγρό ρουζ που ενσωματώνεται πολύ όμορφα στην επιδερμίδα αφήνοντας την dewy και φυσικά λαμπερή. Φωτίζει τα ζυγωματικά αφήνοντας μια φρέσκια όψη ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει χάρη στα καταπραϋντικά έλαια και εκχυλίσματα φρούτων.  

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ