Follow us

Oscars 2024 | Το μυστικό πίσω από την αψεγάδιαστη εμφάνιση της Emma Stone

Τα προϊόντα πίσω από το makeup look της.

Emma Stone Α.M.P.A.S.

Με την ταινία "Poor Things" του Γιώργου Λάνθιμου να είναι υποψήφια σε έντεκα κατηγορίες, ανάμεσά τους κι εκείνη του πρώτου γυναικείου ρόλου, η Emma Stone δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τη λαμπερή βραδιά της τελετής απονομής των βραβείων Oscar.

Oscars 2024 | Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο red carpet

Λίγο μετά τις 12 το πρωί (ώρα Ελλάδος), η μούσα του Έλληνα σκηνοθέτη περπάτησε το κόκκινο χαλί φορώντας μια custom δημιουργία του οίκου Louis Vuitton με peplum λεπτομέρεια. Την εμφάνισή της συμπλήρωνε ένα άψογο beauty look -ίσως το ωραιότερο της βραδιάς.

Η hairstylist Mara Roszak χτένισε τα μαλλιά της σε απόλυτα λείους "αφράτους" κυματισμούς, ενώ στερέωσε τις μπροστινές τούφες των μαλλιών της πίσω από τα αφτιά της, δημιουργώντας ένα sleek, all-time classic hairstyle.

Το στοιχείο εκείνο που έκανε ωστόσο την εμφάνισή της να ξεχωρίζει ήταν το μακιγιάζ της, το οποίο ήταν φρέσκο και λαμπερό. Το μυστικό της επιτυχίας του κρύβεται στις μονοχρωμίες, στις οποίες στράφηκε η makeup artist Rachel Goodwin, η οποία επιμελήθηκε το μακιγιάζ της.

Τόσο στα μάτια, όσο και στα ζυγωματικά και στα χείλη της, η Goodwin χρησιμοποίησε παρόμοιες ροζ αποχρώσεις πετυχαίνοντας ένα αψεγάδιαστο μονοχρωματικό look, που κολάκευε εξαιρετικά τα χαρακτηριστικά της. Fun fact για όλο το μακιγιάζ χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα της Charlotte Tilbury. Εμείς ξεχωρίσαμε το lip combo της ηθοποιού, το οποίο περιελάμβανε το Lip Cheat στην απόχρωση "90s Pink”, το Charlotte’s Hollywood Beauty Icon Lipstick στην απόχρωση "90s Pink” και το Pillow Talk Plumpgasm.

Άξιες αναφοράς είναι και οι στρατηγικές λάμψεις στα μήλα, την άκρη της μύτης, αλλά και τα κόκαλα του στέρνου που έκαναν την Emma Stone να ακτινοβολεί κάτω από τα φλας των φωτογράφων στο red carpet. #Obsessed.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ