Follow us

Το νέο it μακιγιάζ της χρονιάς θα σε κάνει να απαρνηθείς το αγαπημένο σου beauty item

Ας μιλήσουμε λίγο για το no mascara makeup look.

τάσεις μακιγιάζ Splash News/Ideal Image

Το 2024 είναι η χρονιά του vampy μακιγιάζ με τα sultry smokey eyes και τα σκουρόχρωμα μπορντό χείλη να είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του. Παρά τα όσα είδαμε στο catwalk, "μπαίνοντας" στην άνοιξη άλλο είναι το μακιγιάζ που "ψηφίζουν" τα it girls στα social κι αυτό δεν είναι άλλο από το απόλυτα φυσικό, μίνιμαλ, λαμπερό μακιγιάζ. To plot twist όμως εδώ είναι ότι δεν θυμίζει το clean girl makeup της προηγούμενης χρονιάς, αλλά πρόκειται για μια νέα version του κλασικού no makeup makeup look, το οποίο όμως αποκλείει ένα βασικό beauty item.

Οι mascaras που αναδεικνύουν υπέροχα τα καστανά μάτια

Ο λόγος φυσικά για τη mascara με τα TikTok girlies να κάνουν το λεγόμενο "No Mascara Makeup" την επόμενη μεγάλη τάση. Με την απουσία της έντασης στο βλέμμα, υποστηρίζουν πως το μακιγιάζ δείχνει ανεπιτήδευτα κομψό και high-fashion, ενώ επιτρέπει στη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας να λάμψει.

Παρά το γεγονός ότι η mascara μένει εκτός νεσεσέρ, πολλές beauty aficionados δίνουν έξτρα προσοχή στις βλεφαρίδες τους, εστιάζοντας στη σωστή περιποίησή τους.

Τα lash serums, δηλαδή οι οροί ενδυνάμωσης, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας κάθε σωστού it girl, καθώς όχι μόνο ενδυναμώνουν τις βλεφαρίδες αλλά τους χαρίζουν επίσης όγκο, ενυδάτωση και ανόρθωση. Αυτά τα θαυματουργά προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με θρεπτικά συστατικά, όπως πεπτίδια και βιταμίνες, που θρέφουν την τρίχα από τη ρίζα της, τη διατηρούν ενυδατωμένη και βοηθούν στην υγιή ανάπτυξή της.

Άξιο αναφοράς εδώ είναι και το viral "Aquaphor lash lift” με πολλά κορίτσια να εφαρμόζουν μια παχύρευστη κρέμα, τύπου aquafor ή βαζελίνη, με spoolie αντί για mascara χαρίζοντας έτσι ανόρθωση κι ενυδάτωση στις βλεφαρίδες τους.

Πες μας τι μπλούζα ή τι φόρεμα θα φορέσεις, να σου πούμε τι χτένισμα να κάνεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ