Follow us

Πες μας τι μπλούζα ή τι φόρεμα θα φορέσεις, να σου πούμε τι χτένισμα να κάνεις

Το βίντεο που έχει συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Beauty Splash News/Ideal Image

Σου έχει τύχει ποτέ να έχεις σκεφτεί το τέλειο χτένισμα για μια περίσταση κι όταν πας να ετοιμαστείς, τελικά να μην ταιριάζει με τίποτα με το outfit σου; Ο λόγος είναι πολύ απλός. Πολλές γυναίκες δεν το γνωρίζουν, αλλά η λαιμόκοψη του top ή του φορέματος παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στο ποιο χτένισμα ταιριάζει στην εμφάνισή σου. Παρακάτω θα βρεις το απόλυτο cheat sheet για να ξέρεις ακριβώς πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα, αλλά και σε πιο επίσημες, βραδινές περιστάσεις:

Μην ψάχνεις άλλο | Αυτά είναι τα ωραιότερα χτενίσματα για φορέματα με έναν ώμο

Αν πρόκειται να φορέσεις ένα halter top ή φόρεμα, προτίμησε να μαζέψεις τα μαλλιά σου σε ένα updo, όπως ένα french twist ή ακόμα κι ένα top knot.

Missbloom's Tip: Το ίδιο θα σου προτείναμε κι αν πρόκειται να φορέσεις ένα ρούχο με πολύ ιδιαίτερες κι έντονες λεπτομέρειες στη λαιμόκοψη.

Για τα one shoulder top και φορέματά σου, προτίμησε half up half down χτενίσματα, που θα δώσουν "άερα" στο πρόσωπό σου επιτρέποντας στις ιδιαίτερες λεπτομέρειες του ρούχου να λάμψουν.

Αν πρόκειται να φορέσεις κάποια off the shoulder δημιουργία, άφησε τα μαλλιά σου ελευθέρα, ιδανικά είτε σε ένα sleek back look, είτε στερεώνοντας τη μία πλευρά τους πίσω από το αφτί σου. Έτσι θα επιτρέψεις στα -πολύ αισθησιακά- κόκαλα του στέρνου σου να φαίνονται χωρίς ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει πολύ γυμνό, όπως θα συνέβαινε αν έπιανες τα μαλλιά σου ψηλά.

Θα γίνεις νονά; Τα χτενίσματα που επιλέγουν ξανά και ξανά οι πιο στιλάτες Ελληνίδες celebrities

Τέλος, θυμίσου πως τα ζιβάγκο και γενικά τα high neck tops ταιριάζουν εξαιρετικά με ψηλές αλογοουρές, που χαρίζουν στη συνολική εμφάνισή σου ένα effortlessly chic vibe.

Δες το βίντεο:

@thanyaw_

Which hairstyle to which neckline ✨

♬ syrup by solomon - joe ♡

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ