Follow us

Μάρω Κοντού | Η Νο.1 συμβουλή της για όμορφη επιδερμίδα ακόμα και μετά τα 80

Μερικές φορές τα πιο απλά tips είναι και τα πιο αποτελεσματικά.

MissBloom TEAM

Η Μάρω Κοντού ήταν αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες και κομψές παρουσίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Ακόμα και σήμερα, λίγο πριν κλείσει τα 90 της, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με την polished εμφάνισή της, η οποία αναδύει class και θηλυκότητα.

Χριστίνα Μπόμπα | Η αντιγηραντική κρέμα ματιών στην οποία ορκίζεται

Πριν καιρό, η θρυλική ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ3, όπου και μίλησε για τα μυστικά της όμορφης εμφάνισής της και κυρίως της επιδερμίδας της. Η συμβουλή της ήταν ίσως η πιο απλή και ταυτόχρονα η πιο αποτελεσματική: "Μια καλή κρέμα κι ένα καλό σαπούνισμα με ειδικό σαπούνι. 99% το κάνω", είπε. "Θέλει καλή διατροφή και το δέρμα και περιποίηση. Φοβόμαστε το νερό και το σαπούνι κι όμως κάνει καλό. Το ειδικό σαπούνι όμως. Και κρέμα κάθε μέρα", πρόσθεσε.

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Όπως είπε, έχει κάνει ένα μόνο face lift το 2007, το οποίο δεν φοβήθηκε καθόλου, καθώς της άρεσε το αποτέλεσμα. Εκτός από τη σωστή περιποίηση και τη διατροφή, η Μάρω Κοντού απέδωσε την όμορφη εικόνα της επιδερμίδας της και στην κατασκευή της. "Ποτέ δεν είχα μάγουλα ώστε να πέσουν. Διατηρώ τα κιλά πάντα ίδια, μπορεί να παίζει ρόλο κι αυτό", είπε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ