Follow us

3 διάσημες προτείνουν τα sexy χτενίσματα για το γυμναστήριο που θα αντικαταστήσουν το κλασικό ponytail

Θα σε βάλουν απευθείας στο κατάλληλο mood.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα ωραία μαλλιά, όπως ακριβώς και τα stylish ρούχα γυμναστηρίου, είναι ικανά να σου αυξήσουν την όρεξη για γυμναστική και να σε κάνουν να θες να πας για jogging, pilates, yoga, όργανα -οτιδήποτε σου αρέσει σε γυμναστική.

Χριστίνα Μπόμπα | Το "έξυπνο" χτένισμα που της χαρίζει υπέροχα κυματιστά μαλλιά, σαν κομμωτηρίου

Παρ΄όλα αυτά, είναι αλήθεια ότι όταν γυμναζόμαστε, αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο απ' όλα είναι να μην μας ενοχλούν τα μαλλιά μας. Ιδίως αν έχεις μακριά μαλλιά, σίγουρα θα έχεις διαπιστώσει ότι μπορεί αυτά να γίνουν ενοχλητικά κατά τη διάρκεια ενός work out: είτε μπαίνουν μπροστά στα μάτια σου με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις καθαρά, είτε σε ζεσταίνουν και σε κάνουν να ιδρώνεις ακόμα περισσότερο με αποκορύφωμα να κολλούν στο σώμα σου και να δείχνουν αντιαισθητικά. Για να μην αναφέρουμε την πιθανότητα να εμφανιστούν μικρά σπυράκια ή ακόμα και ακμή, εξαιτίας των βακτηρίων που μεταφέρονται με τα μαλλιά σου στην πλάτη ή στο πρόσωπο - αλλά αυτό είναι ξεχωριστό θέμα συζήτησης (και άρθρου).

Smart Hair Hack | Ξέρουμε πώς θα χαρίσεις όγκο στα μαλλιά σου μέσα σε 3᾽

Αν είσαι από τις κοπέλες που ενδιαφέρονται να νιώθουν (και να δείχνουν) όμορφες κάθε στιγμή, ακόμα και όταν γυμνάζονται, καταλαβαίνουμε ότι τα ωραία και βολικά χτενίσματα είναι κάτι παραπάνω από απλά μια αποτελεσματική λύση για γυμναστική.

Αν έχεις βαρεθεί λοιπόν να κάνεις την κλασική πρόχειρη αλογοουρά, υπάρχουν χτενίσματα που είναι ταυτόχρονα stylish και προσεγμένα χωρίς να σε εμποδίζουν, ενώ σε κάνουν να νιώθεις όμορφη καθώς γυμνάζεσαι. Εμείς πήραμε ιδέες από 3 διάσημες που έχουν πάντοτε όμορφα μαλλιά, ακόμα και στη γυμναστική.

Zendaya | Το girly χτένισμά της με λευκό φιόγκο θα αντιγραφεί όσο κανένα άλλο φέτος

3 cool & stylish χτενίσματα για γυμναστήριο:

Ο χαμηλός κότσος της Χριστίνας Μπόμπα

Η sleek ψηλή πλεξούδα της Ελένης Φουρέιρα

Το ponytail with a twist της Δούκισσας Νομικού (με cute scrunchie και καπέλο)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ