Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Το "έξυπνο" χτένισμα που της χαρίζει υπέροχα κυματιστά μαλλιά, σαν κομμωτηρίου

Η εύκολη λύση για να ξυπνάς κάθε πρωί με υπέροχα μαλλιά.

Χριστίνα Μπόμπα @chrismpo

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε θαυμάσει τα μαλλιά της Χριστίνας Μπόμπα: μακριά, πλούσια και σούπερ λαμπερά, είναι τόσο υγιή όσο φαίνονται και στις φωτογραφίες μιας και η influencer φροντίζει να τα περιποιείται σωστά. Εκτός από αυτό όμως, φαίνεται ότι της αρέσει να πειραματίζεται με διάφορα χτενίσματα, girly ή πιο θηλυκά, και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση.

Beauty Editor loves | Οι 5 καλύτερες κρέμες styling για σπαστά / σγουρά μαλλιά

Αυτή τη φορά, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ένα γαλλικό χτένισμα που είναι πρακτικό αλλά και κομψό ταυτόχρονα: τα διπλά κοτσιδάκια ή twin braids. Πρόκειται για ένα hairstyle που βολεύει πολύ στην καθημερινότητα, είτε θες να πας βόλτα για καφέ είτε γυμναστήριο χωρίς να σε απασχολούν τα μαλλιά σου, που όμως δείχνουν πολύ προσεγμένα και περιποιημένα. Παράλληλα, πετυχαίνεις και έναν δεύτερο, πολύ σημαντικό σκοπό: τα μαλλιά παίρνουν ένα πολύ ωραίο κυματισμό όταν τα λύσεις, που δείχνει σαν κομμωτηρίου. Με λίγα λόγια, έχεις υπέροχα φυσικά σπαστά μαλλιά χωρίς να έχεις προσπαθήσει στο ελάχιστο και χωρίς τη χρήση καμίας ισιωτικής / θερμότητας, που ταλαιπωρεί την τρίχα.

Χριστίνα Μπόμπα | Δοκίμασε το μικρό μυστικό των Γαλλίδων για τέλεια μαλλιά

Note: Για μεγαλύτερη διάρκεια στο αποτέλεσμα, εφάρμοσε έναν αφρό ή τζελ για κυματιστά ή σγουρά μαλλιά ενώ είναι ακόμα νωπά, πριν το χτένισμα.

Δες κι άλλους τρόπους για να κάνεις κυματιστά τα μαλλιά σου μέσα σε 5᾽

Δες το χτένισμα:

Χριστίνα Μπόμπα | Το "έξυπνο" χτένισμα που της χαρίζει υπέροχα κυματιστά μαλλιά, σαν κομμωτηρίου
μπόμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ