Follow us

Τα styling tips που θα σε βοηθήσουν να φορέσεις το mini φόρεμα σε κάθε περίσταση

Έτσι θα δημιουργήσεις κατάλληλα σύνολα για κάθε ώρα της ημέρας

Έτσι θα φορέσεις τα mini φορέματα σου Pixel Formula

Όταν μιλάμε για φορέματα αναφερόμαστε πάντα στον αιώνιο διχασμό μεταξύ των midi-maxi και mini μηκών. Σε κάποιες περιστάσεις επιλέγουμε συνήθως τα πιο μακριά μήκη και σε άλλες τα mini. Τα τελευταία, όμως, τείνουν τα κεντρίζουν πιο πολύ το ενδιαφέρον μας, αφού έχουν έναν πιο ελαφρύ και χαριτομένο χαρακτήρα από τα πρώτα.

Την ίδια άποψη μοιράζονται και οι απανταχού influencers, οι οποίες δεν χάνουν στιγμή να κάνουν ενδιαφέρουσες εμφανίσεις με mini φορέματα. Μάλιστα, πειραματίζονται με τον ρομαντικό χαρακτήρα του, μετατρέποντας το άλλοτε σε ένα edgy outfit και άλλοτε σε ένα καθημερινό look, πάντα βέβαια με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

"Μελετώντας", λοιπόν, τις καλύτερες εμφανίσεις τους εμείς ξεχωρίσαμε μερικά styling tips, που θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να αξιοποιήσεις το mini φόρεμα σου σε κάθε περίσταση αλλά και να ανανεώσεις το look του, πραγματοποιώντας αξιοζήλευτα outfits, έτοιμα για τον φακό του street style.

Πώς θα φορέσεις το mini φόρεμα σου;

Πρώτο look φυσικά είναι το edgy. Μπορείς να το πετύχεις συνδυάζοντας ένα δερμάτινο jacket, τα χαμηλά μποτάκια σου ή τις hot αρβύλες, ένα backpack ή funny pack και μικροσπικά γυαλιά ηλίου, για την vintage πινελιά του look.

Loading...

Βέβαια μπορεί να επιθυμείς και ένα πιο smart look, είτε για το γραφείο είτε για μία πιο επίσημη περίσταση. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να μετατρέψεις το oversized blazer σου σε φόρεμα προσθέτοντας μία ζώνη στη μέση. Απογείωσε το look με ένα ζευγάρι slingbacks και μία tote τσάντα.

Loading...

Για τις καθημερινές εμφανίσεις σου μπορείς ιδανικά να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου λευκά chunky αθλητικά με το mini φόρεμα της επιλογής σου. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα κοντό denim jacket και το backpack σου.

Loading...

Αν από την άλλη πλευρά θες να δημιουργήσεις μία βραδινή εμφάνιση, συνδύασε το mini φόρεμα σου με ένα blazer, ψηλά πέδιλα και έναν oversized φάκελο. Μπορείς, τέλος, να απογειώσεις το look σου παίζοντας και με τις αποχρώσεις, υιοθετώντας το color blocking.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ