Follow us

Σχεδιάζεις διακοπές; | Σού βρήκαμε τα καλύτερα φορέματα με prints από ελληνικά brands για να πάρεις μαζί

Μαγευτικά prints για υπέροχες καλοκαιρινές εμφανίσεις

Σου βρηκαμε τα ιδανικά φορέματα με print από ελληνικά brands για τις διακοπές σου Splash/Ideal Images

Ένα από τα κομμάτια κλειδιά της γυναικείας γκαρνταρόμπας ήταν, είναι και θα είναι το φόρεμα και ειδικά αυτής της εποχής. Αποτελεί τον πιο βασικό παίχτη, τον MVP αλλιώς, της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, καθώς όλες μας έχουμε σίγουρα ένα στη ντουλάπα και κάθε χρόνο το φοράμε σαν να είναι η τελευταία φορά.

Η ευελιξία του, η αέρινη γραμμή και το ανεπιτήδευτο vibe που το χαρακτηρίζουν είναι ίσως και οι λόγοι για την απήχηση του. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο outfit και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να δημιουργήσεις ένα κολακευτικό και κομψό αποτέλεσμα. Κάθε χρόνο η μόδα παρουσιάζει νέες γραμμές, σχέδια και μοτίβα, προσδιορίζοντας το και πάλι από την αρχή. Ωστόσο, ανάμεσα στα σχέδια των φορεμάτων ξεχώρισαν εκείνα από τα ελληνικά brands, που φέτος έχουν την τιμητική τους όσον αφορά τις πιο κατάλληλες καλοκαιρινές προτάσεις, Οι ιδέες είναι πολλές και όλες μας ενέπνευσαν τόσο για τις καθημερινές εμφανίσεις μας όσο και για εκείνες των διακοπών, που πλησιάζουν.

Τα φορέματα με prints με ελληνική υπογραφή που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου

Κάνοντας μία σύντομη έρευνα ανάμεσα στις καλοκαιρινές συλλογές τους, εμείς ξεχωρίσαμε κυρίως τα φορέματα με τα εξωτικά και ρομαντικά prints. Εκείνα που δημιουργούν υπέροχες boho-chic εμφανίσεις, ιδανικές για κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας. Μάλιστα, επιλέξαμε να σου προτείνουμε αιθέριες σιλουέτες με ευρηματικά cut-outs και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, που θα αναβαθμίσουν απολύτως το στιλ σου.

Ανακάλυψε το ιδανικό για εσένα παρακάτω!

Floral φόρεμα με Halter λαιμόκοψη, Helmi

Off the shoulders αέρινο φόρεμα, Hemithea

One Shoulder maxi φόρεμα, Karavan

Midi φόρεμα με φλοράλ μοτίβο, Ale the non usual casual

Maxi φόρεμα με τιράντες, Nash by Natasha Avloniti

Maxi φόρεμα με print και τιράντες, Mallory The Label

Φόρεμα με print, ογκώδη μανίκια και σκίσιμο μπροστά, Mind Matter

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ