Follow us

Τα casual σύνολα που θα κάνουν πιο υποφερτό τον καύσωνα

Όλα τα tips που χρειάζεται να γνωρίζεις.

street style Pixel Formula

Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, χρειάζεται να παραδεχτούμε πως το καλοκαίρι είναι σίγουρα από τις αγαπημένες μας εποχές του χρόνου, αλλά κυρίως προτιμάμε την περίοδο των διακοπών. Εκείνες τις ημέρες, όταν ζεσταινόμαστε αρκεί μία βουτιά στη θάλασσα για να δροσιστούμε. Όταν η θερμοκρασία φτάνει στα ύψη και ο καύσωνας κάνει την εμφάνιση του με εμάς να βρισκόμαστε στην πόλη, τα πράγματα γίνονται κάπως πιο δύσκολα. Αντί να μείνουμε σπίτι αγκαλιά με το κλιματιστικό, χρειάζεται να βγούμε στον καύσωνα για τις υποχρεώσεις μας.

Ευτυχώς για όλες μας, ο κόσμος της μόδας μας προσφέρει ξανά τη λύση που χρειαζόμαστε. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να δημιουργήσεις μία κομψή εμφάνιση για την πόλη, που θα κάνει τον καύσωνα πιο υποφερτό χωρίς να χρειαστεί να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου. Αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω tips.

-1

Μείνει μακριά από σκουρόχρωμα ρούχα όπως το μαύρο και προτίμησε ανοιχτά χρώματα όπως το λευκό και το μπεζ, αφού είναι πιο δροσερά και δεν μαγνητίζουν τόσο τον ήλιο.

-2

Δώσε μεγάλη σημασία στα υφάσματα των ρούχων σου. Το βαμβάκι, το λινό και το μετάξι είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις, αφού είναι δροσερά, αέρινα και απορροφητικά υφάσματα που επιτρέπουν στην επιδερμίδα σου να αναπνέει.

-3

Φόρεσε ρούχα σε χαλαρές, loose γραμμές. Όσο κι αν αγαπάς το skinny τζιν παντελόνι σου, καλύτερα να το αφήσεις στη ντουλάπα τουλάχιστον για τις ημέρες του καύσωνα. Ένα maxi αέρινο φόρεμα, ένα ψηλόμεσο σορτς με tank top ή μία λινή παντελόνα είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις.

-4

Μη ξεχάσεις τα αξεσουάρ. Εκτός από τα γυαλιά ηλίου που είναι το απόλυτο must have του καλοκαιριού, αφού προστατεύουν τα μάτια σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, ένα ψάθινο καπέλο ή ένα bucket hat θα σου φανεί εξίσου χρήσιμο αυτές τις ημέρες. Εκτός από το γεγονός πως θα αναβαθμίσει το look σου, θα σε γλιτώσει και από τον ενοχλητικό πονοκέφαλο που προκαλεί ο ήλιος.

Τα looks που μπορείς να αντιγράψεις

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ