Follow us

Βρέχει και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; | 3 χρήσιμες συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks

Plus : Η στιλιστική έμπνευση που θα χρειαστείς αυτές τις ημέρες.

street style Pixel Formula

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που η ερώτηση "Τι θα φορέσω;” γίνεται λίγο ακόμα πιο δύσκολη. Εκτός από τις εναλλαγές στη θερμοκρασία, έχεις να διαχειριστείς μία επιπλέον συνθήκη, δηλαδή τη βροχή. Ποια είναι τα κατάλληλα παπούτσια και ποιο είναι το πανωφόρι που θα σε προστατεύσει, που ρούχα να προτιμήσεις και μήπως το look σου είναι κάπως βαρετό; Όλες αυτές οι ερωτήσεις απασχολούν το μυαλό κάθε γυναίκας αμέσως μόλις αρχίσουν να πέφτουν οι πρώτες φθινοπωρινές βροχές. Ωστόσο, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα, αφού μπορείς να ντυθείς πρακτικά χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου. Αρκεί να ακολουθήσεις τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές.

#1 Παπούτσια

Για ένα κομψό και κυρίως πρακτικό look σε μία βροχερή ημέρα, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επιλογή των παπουτσιών. Άφησε για λίγο τις γόβες σου στη ντουλάπα και επέλεξε να φορέσεις ένα ζευγάρι παπουτσιών που προσφέρει σταθερότητα. Τα sneakers, τα loafers και τα μποτάκια είναι σίγουρα κάποιες πολύ καλές επιλογές. Έτσι, θα περπατάς άνετα στη βροχή χωρίς να φοβάσαι πως θα γλιστρήσεις, ενώ ταυτόχρονα δεν θα κάνεις καμία έκπτωση στο στιλ σου.

#2 Πανωφόρι

Λίγο πριν φύγεις από το σπίτι για να ξεκινήσεις τη -βροχερή- ημέρα σου, σού προτείνουμε να ελέγξεις τη θερμοκρασία που έχει, αφού αυτή θα σε οδηγήσει στην επιλογή του πανωφοριού. Μη ξεχνάς πως σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ο παράγοντας της υγρασίας. Τα anorak, δηλαδή τα αδιάβροχα μπουφάν είναι σίγουρα η καλύτερη πρόταση που μπορούμε να σου κάνουμε. Ειδικά φέτος, στις συλλογές των brands θα βρεις αρκετά σχέδια ώστε να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει. Εξίσου πρακτικές είναι και οι καμπαρντίνες, αφού αυτός είναι ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκαν. Εναλλακτικά, ένα bomber jacket ή ένα τζιν μπουφάν μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα, ειδικά εάν κάνεις layering, ώστε να προστατευτείς από τις εναλλαγές της θερμοκρασίας.

#3 Must have κομμάτια

Εξίσου σημαντική είναι η επιλογή των ρούχων που θα κάνεις για μία βροχερή ημέρα. Ο κυριότερος και ίσως ο μοναδικός κανόνας είναι πως θα πρέπει να αποφύγεις τις maxi γραμμές, ώστε να μη λερώσεις τα ρούχα σου από τη βροχή. Οι ολόσωμες φόρμες, οι φούστες και τα φορέματα σε midi μήκος, τα τζιν και υφασμάτινα παντελόνια είναι μερικές από τις προτάσεις που έχουμε να σου κάνουμε.

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ