Follow us

To πρώτο άρωμα της Madonna!

Aν κάνεις υπομονή μέχρι την άνοιξη του '12 θα έχεις στα χέρια σου το πρώτο άρωμα της Madonna, αποκαλύπτει η Beauty Editor της Μadame Figaro, Θάλεια Κεχρή.

madonna

Αν κάνεις υπομονή μέχρι την άνοιξη του '12 θα έχεις στα χέρια σου το πρώτο άρωμα της Madonna.

Οι σταρ που κατά καιρούς έχουν υπογράψει αρώματα είναι αναρίθμητες. Είναι λοιπόν απορίας άξιον πως για τόσο καιρό δεν είχε τολμήσει κάτι τέτοιο η πολυμήχανη και πολυτάλαντη Madonna. Μάλλον έψαχνε τον ιδανικό συνεργάτη και τον βρήκε, επιτέλους, στην εταιρεία Coty Prestige, μια από τις πλέον επιτυχημένες και έμπειρες στο χώρο των καλλυντικών. Η ίδια μάλιστα επιβεβαιώνει την επιθυμία της για τη δημιουργία ενός δικούς της αρώματος: «Είχα ανέκαθεν πάθος με τα αρώματα και εδώ και χρόνια ήθελα να δημιουργήσω κάτι ξεχωριστό που θα με εκφράζει, αλλά και ένα άρωμα μέσα από το οποίο θα με αναγνωρίζουν οι θαυμαστές μου και όλος ο κόσμος».

Το πρώτο άρωμα λοιπόν της Madonna θα έχει το όνομα “Truth or Dare by Madonna” και θα λανσαριστεί αρχικά αποκλειστικά στο Αμερικάνικο πολυκατάστημα Macy's τον Απρίλιο του 2012 και από τις αρχές Μαϊου θα πωλείται παγκοσμίως. Και φυσικά το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας δε θα μπορούσε να είναι άλλο από την ίδια τη Madonna. Όσο για το ίδιο το άρωμα έχουμε την πληροφορία ότι θα είναι λουλουδάτο αλλά με ξεχωριστό, σκοτεινό χαρακτήρα. Για τα υπόλοιπα αναμένουμε...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ