Follow us

Μελίνα Νικολαΐδη | Το αγαπημένο της προϊόν για ενυδάτωση στα χείλη είναι από τα πιο viral

Όποιος το έχει, τελειώνει το ένα βαζάκι μετά το άλλο.

Μελίνα Νικολαΐδη NDP

Την (απλή) skincare νυχτερινή ρουτίνα της έδειξε η Μελίνα Νικολαΐδη, σε ένα GRWM βίντεο στο TikTok, όπου εξηγεί ότι η περιποίησή της αποτελείται από μόλις δύο προϊόντα: μια ενυδατική - αναπλαστική κρέμα και μια lip mask, που ενυδατώνει υπέροχα τα χείλη.

Αυτό το σούπερ λατρεμένο της ενυδατικό χειλιών είναι και δικό μας αγαπημένο (όπως και όλων των beauty addicts του πλανήτη) - και δεν το λέμε εμείς, αλλά τα νούμερα αφού είναι συνεχώς sold out. Πρόκειται για την πολύ viral lip mask της Laneige, ένα κορεάτικο brand που ξετρελαίνει διαχρονικά τις beauties παγκοσμίως. Όπως είπε και η ίδια στο βίντεο, σχεδόν τελειώνει το (μεγάλο) βαζάκι, πράγμα σπάνιο για τα δεδομένα της, που δύσκολα τελειώνει κάποιο lip product. Το ίδιο ισχύει και για τις περισσότερες γυναίκες εδώ που τα λέμε, αφού το πιθανότερο είναι ότι θα έχεις παραπάνω από ένα lip balms στην τσάντα, στο γραφείο, στο νεσεσέρ, στο αμάξι σου, επομένως δύσκολα ξεμένεις.

High ponytail | H Κατερίνα Καινούργιου προτείνει μια έξυπνη ιδέα για να αναβαθμίσεις το πιο κλασικό χτένισμα

Κι όμως, τη συγκεκριμένη μάσκα τη φοράει τόσο συχνά, που πράγματι κατάφερε να την τελειώσει, δείχνοντάς μας το άδειο βαζάκι στην κάμερα. Και για του λόγου το αληθές, όποια δοκιμάσει τη συγκεκριμένη lip mask, αγοράζει το ένα βαζάκι μετά το άλλο.

Τι ακριβώς είναι μια lip mask;

Πρόκειται για ενυδατικά προϊόντα που όμως έχουν μια λίγο πιο παχύρρευστη υφή, μιας και είναι μάσκες. Κλείνονται σε βαζάκια αλλά προτείνεται να χρησιμοποιούνται κυρίως το βράδυ, καθώς δρουν καλύτερα ενώ κοιμάσαι. Τις περισσότερες φορές είναι άχρωμα ή έχουν μια πολύ διακριτική χρωστική, που αφήνει ένα απαλό χρώμα υγείας στα χείλη. Πολλές κοπέλες φορούν τις lip masks τους ως balms ή ως βάση πριν το μακιγιάζ, για να προετοιμάσουν τα χείλη τους για το κραγιόν που θα ακολουθήσει.

Αφυδατωμένα, ξηρά χείλη από το κρύο; Με αυτά τα lip balms θα δεις αμέσως διαφορά

Μελίνα Νικολαΐδη | Το αγαπημένο της προϊόν για ενυδάτωση στα χείλη είναι από τα πιο viral
Μελίνα Νικολαΐδη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ