Follow us

Mary – Land Blog: S03Ep28 “The one you haven’t seen”

Δύο μήνες μετά το Dancing with the Stars, η Μαίρη Συνατσάκη αναπολεί και αποκαλύπτει.

Mary – Land Blog: S03Ep28 “The one you haven’t seen”

Έχω κάποιο πρόβλημα θα ήθελα να σας παραδεχτώ. Τις Κυριακές ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το γεγονός οτι δεν έχω να πάω στο Dancing. Πρόβλημα. Προβληματική τύπισσα.

Εχθές πάντως που πάλι πέρασα το ίδιο εγκεφαλικό σκηνικό «σήκω, ξύπνα, πρέπει να ετοιμαστείς για να πας στο στούντιο, όχι κάτσε, δεν έχεις να πας στο στούντιο», κάθησα και αναμόχλευσα το κινητό μου και είδα οτι έχω άπειρο υλικό από τις πρόβες μας με τον Γιούρι.

Το να μας βγάζουμε βίντεο άλλωστε, ήταν ο μοναδικός τρόπος να αποκτάμε μια αίσθηση του πώς στο καλό φαινόμαστε την ώρα που μετράμε βήματα που μόλις έμαθα αλλά πρέπει να θυμάμαι και μαζί και την τεχνική και κάπου εκεί να χωράω και την σωστή αίσθηση και τελικά να βλέπουμε τι χρειάζεται να διορθώσουμε.

Βρήκα λοιπόν δύο βίντεο που θεωρώ πως κάπως σας χρωστάω (ναι, ναι, δυο μήνες μετά το dancing, πολύ επίκαιρο) και σήμερα θα σας τα δείξω. (Bonus: φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδεί!)

Ξεκινώ με την πρόβα για το Rock & Roll Marathon. Εκείνη την εβδομάδα ήταν η εβδομάδα των παθών για εμάς. Είχαμε να χορέψουμε τον «Μικρό Τυμπανιστή» σε μια πολύ #meta εκτέλεση και η χορογραφία δεν μας έβγαινε με τίποτα. Έφτασε Παρασκευή ξημέρωμα για να την έχουμε επιτέλους ολόκληρη, ενώ έπρεπε να βγάλουμε και μια χορογραφία Rock & Roll για τον μαραθώνιο. Ήταν η εβδομάδα που ήμουν κάπως έτσι:

Mary – Land Blog: S03Ep28 “The one you haven’t seen”

(Χριστούγεννα κατα τ’ άλλα) και την ημέρα του live, ξέσπασε η τενοντοελυτρίτιδα στο πόδι και μου έκαναν παυσίπονες ενέσεις και μου έδιναν παυσίπονα χάπια για να παύσει ο πόνος και τελικά φτάσαμε (εγώ νεκρή) μέχρι τα δύο τελευταία ζευγάρια αλλά κέρδισε η Κλέλια με τον Παύλο.

Συνέχεια στη σελίδα 2
Το θέμα είναι έτσι όπως γινόταν το όλο σκηνικό δεν είδατε ποτέ ολόκληρη την χορογραφία που πραγματικά με γέμιζε τρελή χαρά κάθε φορά που την κάναμε κι ας είχε πάντα την ίδια κατάληξη. Αυτή της νεκρής.

Το Jive της χαράς:




Επιπλέον,
Από του Χάρου τα δόντια γλύτωσε η κυρία Δανδουλάκη:

Mary – Land Blog: S03Ep28 “The one you haven’t seen” - εικόνα 2


Ενω εμείς χαιρόμασταν:

Mary – Land Blog: S03Ep28 “The one you haven’t seen” - εικόνα 3

Μέχρι και το τέλος:

Mary – Land Blog: S03Ep28 “The one you haven’t seen” - εικόνα 4

Συνέχεια στη σελίδα 3
Μετά ήμουν υποψήφια για αποχώρηση αλλά τελικά δεν έφυγα.

Όχι δεν έφυγα, γιατί αν έφευγα δεν θα είχα την ευκαιρία να χάσω τα βήματά μου την αμέσως επόμενη Κυριακή στην τιμημένη Σάλσα. Κι αυτή είναι όντως μια χορογραφία που σας χρωστάω.

Θυμάστε, τα είχαμε πει για εκείνη τη φορά πολύ αναλυτικά εδώ και αν μου έλεγαν πως θα μπορούσα κάτι να αλλάξω εγώ θα ήθελα και πάλι να χάσω τα βήματά μου τότε. Τέλειο μάθημα για πολύ περισσότερα από το χορό. Χρήσιμο. Όμως από την άλλη μεριά, αφού την έχω την πρόβα και την χορογραφία ολόκληρη και όπως έπρεπε, γιατί να μην την δείτε κι εσείς μια φορά, έτσι για το γμτ?

Να την δείτε! Ιδού:



Εμείς ούτως ή άλλως ακόμη κι όταν τα είχαμε εντελώς χαμένα, έτσι πολύ το γελάγαμε!

Mary – Land Blog: S03Ep28 “The one you haven’t seen” - εικόνα 5

Κι εσείς να γελάτε αγαπημένοι μου.
<3
boo!

Previous:
Mary – Land Blog: S03Ep27 “The one for the beautiful you”
Mary – Land Blog: S03Ep26 “The one we need to clean up”

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ