Follow us

Έλλη Κοκκίνου: Δεν μου αρέσει να κρίνω λεγόμενα και πράξεις άλλων

Η προσωπική της ζωή, η συνεργασία με Βανδή-Οικονομόπουλο και το ριάλιτι της Βίσση

elli_kokkinou

Η προσωπική της ζωή, η συνεργασία με Βανδή-Οικονομόπουλο και το ριάλιτι της Βίσση.

Η Έλλη Κοκκίνου λίγες ώρες πριν τη μεγάλη της πρεμιέρα με τη Δέσποινα Βανδή και τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fever, μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» για την προσωπική της ζωή που αποτελεί στόχο σχολίων και ανυπόστατων δημοσιευμάτων, τη συνεργασία της με τους 2 καλλιτέχνες αλλά και στο rockumentary της Άννας Βίσση.

«Δεν υπάρχει λόγος να μιλάω γι? αυτά που έχω ήδη διαψεύσει ή επαληθεύσει γιατί γίνομαι κουραστική. Όχι, έχω πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ» ενώ για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί είπε «είσαι καλά; Όχι! Αυτή τη στιγμή, δεν μου περνάει καθόλου από το μυαλό!».

«Η συνεργασία μας μέχρι στιγμής στις πρόβες είναι απίστευτη! Περνάμε καλά. Νομίζω ότι το πιο ωραίο σημείο της βραδιάς θα είναι προς το τέλος, αργά, που θα βγούμε και οι τρεις μαζί για να τραγουδήσουμε εκπληκτικά κομμάτια, πολύ ζεστά και αγαπησιάρικα τραγούδια. Πιστεύω ότι η μοιρασιά έχει γίνει πολύ ωραία».

Για το rockumentary της Άννας Βίσση: «Έχω δει ελάχιστο, αποσπάσματα μόνο. Δεν μπορώ να έχω άποψη, δεν μου αρέσει να κρίνω λεγόμενα και πράξεις άλλων –γενικότερα το κρατάω αυτό σαν στάση ζωής. Ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει από τη στιγμή που δεν ενοχλεί τον διπλανό του. Δεν με αφορά τι κάνει ο άλλος. Αν θέλει να το κάνει και πιστεύει ότι είναι καλό για εκείνον, ας το κάνει. Ποια είμαι εγώ που θα το κρίνω;».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ