Follow us

Αποκλειστικό backstage από τη φωτογράφηση της Άννας Βίσση στο Celebrity

Το Miss Bloom ήταν εκεί και αποτύπωσε στιγμιότυπα

anna_vissi_celebrity_backstage_default

Το Miss Bloom ήταν εκεί και αποτύπωσε στιγμιότυπα

Το ραντεβού μας ορίστηκε για την τελευταία μέρα του Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και η Άννα ήταν στην ώρα της.

Την έχω πετύχει σε πολλές φάσεις της καριέρας της, πάνω στη σκηνή, στο καμαρίνι της, στα γυρίσματα ενός video clip και σε φωτογράφηση. Αυτή τη φορά ήταν ωραιότερη από κάθε προηγούμενη που την έχω δει -και αυτό δεν είναι υπερβολή επειδή φωτογραφήθηκε για το δικό μας Celebrity. Γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό η Άννα Βίσση χαιρέτισε έναν προς έναν τους συντελεστές της φωτογράφησης και φίλους της χρόνια, όπως η φωτογράφος Κατερίνα Τσατσάνη (DTales) που ευθύνεται για κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες της Άννας ever.

Αποκλειστικό backstage από τη φωτογράφηση της Άννας Βίσση στο Celebrity
Κάθε ρούχο ήταν και μια έμπνευση για την Άννα που με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού πρότεινε στην Κατερίνα Τσατσάνη πως να τη φωτογραφήσει, σε ποιά πόζα, πάντα με χιούμορ και δημιουργική διάθεση για τέλειο αποτέλεσμα.

Μόλις τελείωνε μία λήψη η Άννα επικοινωνούσε με τη Μυρτώ Κοντοβά ή κάποιον άλλον συνεργάτη του show «12» στο Rex για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες έχοντας πάντα αυτόν τον παιδικό ενθουσιασμό στη φωνή της.


Δεν τελειώσαμε εδώ, όμως, με το backstage της φωτογράφησης καθώς έρχεται μέσα στις επόμενες μέρες και το αποκλειστικό video!

Το make up της Άννας επιμελήθηκε η Χαρά Παπανικολάου (SMILE) και το hairstyling ο Χρήστος Καλλανιώτης (SMILE). Όλες οι στυλιστικές λεπτομέρειες με την υπογραφή της Πόπης Καραχάλιου για όλα τα ρούχα της Άννας, στο εορταστικό Celebrity που κυκλοφορεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ