Follow us

Styling Tips: Πως θα φορέσεις τα πιο hot κοσμήματα της σεζόν;

Η στυλίστρια του Celebrity Έφη Καρύδη είναι ειδική στο να εντοπίζει cool αξεσουάρ και να μας δείχνει τον τρόπο να τα συνδυάσουμε!

karidi

Η στυλίστρια του Celebrity Έφη Καρύδη είναι ειδική στο να εντοπίζει coolαξεσουάρ και να μας δείχνει τον τρόπο να τα συνδυάσουμε!

H Λαμπρινή Χαντζιάρα είναι μια ταλαντούχα ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων με αναγνώριση που ξεφεύγει πολύ από τα σύνορα της χώρας. Mιας λοιπόν και όλοι έχουν να λένε για τη νέα hot σχεδιάστρια και τα αξεσουάρ της έχουν αρχίσει και γίνονται το talk-of-town, η αγαπημένη φίλη της Miss Bloom, η στυλίστρια του Celebrity Έφη Καρύδη είπε να σου δείξει και στην πράξη πως θα φορέσεις τις δημιουργίες της.


Outfit Ν.1:
Ένα δερμάτινο, skinny παντελόνι και ένα σακάκι συνδυασμένο με ένα χαλαρό t-shirt είναι το ιδανικό day-to-night σύνολο και ακριβώς επειδή είναι λιτό και απέριττο επιτρέπει το over-accessorizing. Πολύ καλά κατάλαβες, με ένα τέτοιο σύνολο δεν χρειάζεται να διαλέξεις ανάμεσα στο φανταστικό κολιέ και το βραχιόλι της Λαμπρινής. Τα φοράς και τα δύο!

Styling Tips: Πως θα φορέσεις τα πιο hot κοσμήματα της σεζόν;
T-shirt STEFANEL, σακάκι costume national, EPONYMO E<MORE, κολάν από δερματίνη H&M, γόβες Christian louboutin, ENNY DI MONACO


Outfit N.2:
3 ανοιξιάτικα trends σε ένα: Statement κολιέ σε έντονη απόχρωση, denim πουκάμισο και παστέλ αποχρώσεις. Η συνταγή της απόλυτης επιτυχίας! (Δώσε σημασία στις nude γόβες. Είναι κομμάτι - κλειδί για το ανοιξιάτικο ντύσιμο)

Styling Tips: Πως θα φορέσεις τα πιο hot κοσμήματα της σεζόν; - εικόνα 2
Μπλούζα INTIMISIMI, Πουκάμισο MARKS & SPENCER, Παντελόνι ZARA, Γόβες NINE WEST, Ζώνη Ξust Cavali, EPONYMO E<MORE, Τσάντα Versace, EPONYMO E<MORE, Γυαλιά ηλίου Ray Ban, LUXOTICA



Και επειδή σου είπαμε ότι τα κοσμήματα της Λαμπρινής είναι διάσημα και εκτός Ελλάδας, πάρε μια γεύση από τα σημεία πώλησής τους:

SHOP, Ερμού 112Α, Αθήνα
FENA FRESH, Παύλου Μελά 8, Θεσσαλονίκη
YOOX.COM,Shop On-Line, www.yoox.com
THE STYLELINER, New York, USA, www.thestyleliner.com
AMARANTO, Via Della Spiga 8, Milano, ITALY
BLONDIE, Via Garibaldi 7, Finale Ligure, ITALY, www.blondiefinale.com
MOLO 20, Via Alessandro Volta 20, Rome, ITALY

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ