Follow us

Beauty Ιcon No 6: Αυτός, αυτή και τα μυστήρια

Η Beauty Expert, Μαρία Σταμάτη, σου δίνει tips για να μάθεις τον καλό σου να προσέχει τον εαυτό του.


Θα μπορούσε να χρησιμοποιεί περισσότερα προϊόντα, όμως ο αγαπημένος μου περιορίζεται στα απολύτως βασικά και απαραίτητα. Δεν παραπονιέμαι όμως, γιατί από το τίποτα, έστω και αυτό το λίγο είναι κάτι!

Έχω προσπαθήσει αμέτρητες φορές να τον πείσω να χρησιμοποιεί κρέμα προσώπου, αλλά εκείνος αντιστέκεται χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία τον ευαίσθητο τύπο της επιδερμίδας του.

Beauty Ιcon No 6: Αυτός, αυτή και τα μυστήρια
Μόλις κυκλοφόρησε! Η ανδρική σειρά Korres επιστρέφει ανανεωμένη και πιο δυναμική από ποτέ! Ο καλός μου λοιπόν έχει έξι καινούργια προϊόντα να δοκιμάσει.

Τουλάχιστον όμως είναι συνεπής στον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου του. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά οφείλεται στο ότι είναι πολλές ώρες στο δρόμο με τη μηχανή του.

Beauty Ιcon No 6: Αυτός, αυτή και τα μυστήρια - εικόνα 2
Αποσμητικό Menergy Invisible, Nivea For Men, Αποσμητικό Clean Comfort, Dove Men Care

Τα μάτια του, ευτυχώς, τα προσέχει, χωρίς να χρειάζεται να γκρινιάζω.
Beauty Ιcon No 6: Αυτός, αυτή και τα μυστήρια - εικόνα 3
Καθαριστικό προσώπου Purete Thermale 3 in 1, Vichy, κρέμα ματιών The Eye Concentrate, La Mer, αντηλιακό σώματος Sun Screen Velvet SPF 50, Frezyderm, αντηλιακό προσώπου stick SPF 35 Clinique

Τώρα το καλοκαίρι χρησιμοποιεί ανελλιπώς αντηλιακό. Για το πρόσωπο, του έχω δώσει ένα stick το οποίο είναι εύκολο και γρήγορο στη χρήση. Ό,τι πρέπει δηλαδή για άνδρες!

Beauty Ιcon No 6: Αυτός, αυτή και τα μυστήρια - εικόνα 4
Ανδρικό άρωμα Allure Homme Sport, Chanel, unisex άρωμα Voyage d’ Hermes, Hermes (δεν μπορώ πραγματικά να περιγράψω πόσο πολύ του πηγαίνει!), ανδρικό άρωμα Special Edition Extreme Power Adidas

Δεν πάει πουθενά χωρίς να έχει βάλει αποσμητικό και άρωμα. Επειδή είναι ανοιχτόχρωμος, τα δροσερά αρώματα με βασικά συστατικά τα εσπεριδοειδή είναι το φόρτε του.

Πολλά φιλιά,
Μαρία


Previous posts:

Beauty Icon No 1: To know me better

Beauty Icon No 2: Color blocking

Beauty Icon No 3: Candy, candy
Beauty Icon No 4: Perfume Bar
Beauty Icon No 5: Το καλοκαίρι μου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ