Follow us

Βίντεο: Η ιστορία του Chanel No5

Από την Coco Chanel στον Brad Pitt

Βίντεο: Η ιστορία του Chanel No5

Από την Coco Chanel στον Brad Pitt


Ένα μοναδικό mini-documentary δημιούργησε ο οίκος Chanel, εξιστορώντας τον μύθο του θρυλικού αρώματος του οίκου, Chanel No5. Το λανσάρισμα του ντοκιμαντέρ δεν έγινε στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου. Αναρτήθηκε σε ένα καινούριο website με το όνομα "Inside Chanel".

Το βίντεο κυκλοφόρησε αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι στην τελευταία καμπάνια του αρώματος πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ένα άντρας. Kαι ΤΙ άντρας... ο ένας και μοναδικός Brad Pitt!

To 4λεπτο βίντεο περιλαμβάνει ολόκληρη την ιστορία του Chanel No5, δίνοντας έμφαση στις πρωτιές του πρωτοποριακού αρώματος. Συγκεκριμένα κάθε ιστορική στιγμή ξεκινά με τη φράση "For the first time..." ("Για πρώτη φορά..."), που είναι και ο τίτλος του documentary.

Το βίντεο κλείνει με τον Brad Pitt, ο οποίος είναι ο πρώτος άντρας που πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση γυναικείου αρώματος και συγκεκριμένα, στη διαφήμιση του πιο εμπορικού αρώματος ever!

"Είναι η πρώτη φορά που ένας άντρας μιλά για γυναικείο άρωμα", δήλωσε ο Andrea d' Avack, διευθυντής της Chanel Fragrance & Beauty. "Πιστεύουμε βαθιά ότι το άρωμα είναι ένας τρόπος αποπλάνησης του άντρα από τη γυναίκα", συμπλήρωσε.

Ρίξε μία ματιά στην ιστορία του αρώματος και μπες, έστω και για λίγο, στον μαγικό κόσμο της Chanel!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ