Follow us

Κατηγορούμενη ξανά η Lindsay Lohan

Τι έκανε πάλι η άτακτη ηθοποιός;

Κατηγορούμενη ξανά η Lindsay Lohan

Τι έκανε πάλι η άτακτη ηθοποιός;


Για κλοπή κατηγορείται για ακόμα μία φορά η Lilo (aka Lindsay Lohan), η οποία εξαιτίας της κακής αυτής συνήθειας έχει υϊοθετήσει το ψευδώνυμο "sticky fingers" ("δάχτυλα που κολλάνε"). Αυτή τη φορά οι φήμες την θέλουν να έχει κλέψει ρούχα αξίας 15.000 δολαρίων από το βεστιάριο της ταινίας “Scary Movie 5”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από άνθρωπο που βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας, τα ρούχα βρίσκονταν στα ράφια μιας ντουλάπας και η Lindsay Lohan ένιωσε την ανάγκη να πάρει για τον εαυτό της ό,τι της άρεσε! “Παρατηρήσαμε ότι κάποια ωραία τοπ και φούστες έλειπαν από τα ράφια. Υποθέτω πως η Lindsay θεώρησε πως είχε κάθε δικαίωμα να τα πάρει, όπως κάποιος παίρνει το δωρεάν σαπούνι από ένα ξενοδοχείο. Όλοι οι ηθοποιοί ήξεραν τι συνέβη, παρόλα αυτά οι παραγωγοί της ταινίας το θεώρησαν ως ακόμα ένα έξοδο που συνεπάγεται η συνεργασία τους με τη Lohan”, δήλωσε η ίδια πηγή στο περιοδικό National Enquirer.

Πέρα από αυτό το “ατυχές” γεγονός, ο ίδιος άνθρωπος ανέφερε πως στη Lilo δεν άρεσε εξ' αρχής ο ρόλος που της έδωσαν στην ταινία και δεν εμφανίστηκε στα γυρίσματα, παρά μόνο μετά από νομικές απειλές στους αρμόδιους.


Διάβασε επίσης:
Kim Kardashian - Kanye West: Αρραβωνιάστηκαν στην Βενετία;
ΒΙΝΤΕΟ: Δες τον George Clooney να τραγουδάει
Η Adele γέννησε!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ