Follow us

Η ταινία “Hypnose Show” θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου

Δες στιγμιότυπα της ταινίας που προέκυψε από τη συνεργασία της Lancome με τον Alber Elbaz!

Η ταινία “Hypnôse Show” θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου

Δες στιγμιότυπα της ταινίας που προέκυψε από τη συνεργασία της Lancome με τον Alber Elbaz!



Η ταινία “Hypnose Show” θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου


Από τις 27 έως τις 31 Μαΐου, τρία teasers -το κάθε ένα με διάρκεια λίγων δευτερολέπτων- θα δίνουν στο κοινό την ευκαιρία να ρίξει μια κλεφτή ματιά στα παρασκήνια του παιχνιδιάρικου Hypnose Show, ενώ στις 3 Ιουνίου θα γίνει η “πρεμιέρα” της ταινίας στις σελίδες της Lancome στο YouTube και στο facebook. Τα σχέδια του διάσημου σχεδιαστή χρειάστηκαν περισσότερο από έξι μήνες δουλειάς για να πάρουν ζωή, με τη βοήθεια του Γάλλου digital artist Pascal Dangin.


Η ταινία “Hypnose Show” θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου - εικόνα 2


“Η δουλειά μας είναι να λέμε ιστορίες. Όλα ξεκινούν από εκεί,” εξηγεί ο Alber Elbaz. “Όλα ξεκίνησαν από τις απίστευτα στρογγυλεμένες καμπύλες στις συσκευασίες των μάσκαρα. Από την πρώτη στιγμή που τις είδα, σκέφτηκα το γυναικείο σώμα. Υπάρχει κάτι από την ιστορία της Σταχτοπούτας και της μαγικής άμαξα σε αυτή την ιδέα της μεταμόρφωσης. Η μετάβαση από το φανταστικό στο πραγματικό γίνεται με τη βοήθεια του μακιγιάζ που φωτίζει τη φαντασία. Αυτή ήταν η πηγή της έμπνευσής μου για το fashion show όπου το μόνο που βλέπει κανείς είναι μάτια ν’ ανοιγοκλείνουν εκστασιασμένα στην πρώτη σειρά καθώς τα μοντέλα μεταμορφώνονται σε μάσκαρα.”


Η ταινία “Hypnose Show” θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου - εικόνα 3


“Ο Alber είναι γεννημένος για να δημιουργεί ιστορίες” τόνισε η πρόεδρος της Lancome,Youcef S. Nabi. “Όλα ξεκίνησαν με την ιστορία που αφηγήθηκε με τη μορφή μιας μικρής ταινίας. Οι πρωταγωνίστριες της ταινίας είναι οι μάσκαρα, όπως ακριβώς τις έχει φανταστεί. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλος που δημιούργησε κάποιο προϊόν με αυτό τον τρόπο και αυτό κάνει τη συγκεκριμένη συλλογή τόσο μοναδική. Για μια ακόμη φορά, μια ιστορία τόσο πρωτότυπη και γεμάτη χαρά: pure Elbaz και pure Lancome!”


Η ταινία “Hypnose Show” θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου - εικόνα 4


Η limited edition συλλογή του Alber Elbaz και της Lancome θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τις 15 Ιουνίου. Περιλαμβάνει μάσκαρα, παλέτες σκιών, μονές σκιές και για πρώτη φορά στη Lancome, ψεύτικες βλεφαρίδες, ενώ αυτή είναι και η πρώτη φορά που ο σχεδιαστής υπογράφει συλλογή μακιγιάζ.


Η ταινία “Hypnose Show” θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου - εικόνα 5



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ