Follow us

Η Virginie Ledoyen με μακιγιάζ Dior

Στην έναρξη του 65ου φεστιβάλ των Καννών...

virginieledoyenmakigiazdior


Η πανέμορφη Virginie Ledoyen παρευρέθηκε στην έναρξη του 65ου φεστιβάλ των Καννών και κέρδισε τις εντυπώσεις με το φυσικό και άκρως θηλυκό μακιγιάζ της που έγινε με προϊόντα Dior.


Το φεστιβάλ των Καννών ξεκίνησε στις 16/5 και, όπως κάθε χρονιά, στην πρεμιέρα του έδωσαν το παρών διάσημοι σταρ και παράγοντες του κινηματογράφου από όλο τον κόσμο.

Ανάμεσά τους και η Γαλλίδα ηθοποιός Virginie Ledoyen που γνωρίσαμε στο Νησί, όπου πρωταγωνίστησε δίπλα στο Leonardo di Caprio, και ακολουθήσαμε στη συνέχεια σε πολλές επιτυχίες, του γαλλικού κυρίως κινηματογράφου. Στην εμφάνισή της στις Κάννες η Virginie επέλεξε ένα πολύ κομψό και θηλυκό στυλ, με μαλλιά λιτά πιασμένα σε χαλαρό σινιόν και μακιγιάζ που τονίζει τα χαρακτηριστικά της χωρίς υπερβολές. Τα προϊόντα που χρησιμοποίησε – και που μπορείς να βρεις και εσύ για να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα – είναι Dior.

Στο πρόσωπο:
Η επιδερμίδα της είναι αψεγάδιαστη και δεν χρειάζεται έντονη κάλυψη. Το ενυδατικό make up Diorskin Nude Natural Glow σε απόχρωση Light Beige No020 της χαρίζει ένα ελαφρύ πέπλο λάμψης και ομοιομορφίας.

Τα ζυγωματικά της τονίζονται με το ρουζ Diorskin Rosy Glow No001.


Η Virginie Ledoyen με μακιγιάζ Dior

Στα μάτια:
Το έντονο, σχεδόν εξωτικό βλέμμα της Virginie Ledoyen τονίζεται με σκιές από την παλέτα 3 Couleurs Smoky Palette No481 και τη μαύρη μάσκαρα Diorshow Extase Mascara.

Η Virginie Ledoyen με μακιγιάζ Dior - εικόνα 2

Στα χείλη:
Τα χείλη μένουν φυσικά, τονισμένα απαλά με το κραγιόν Dior Addict Lipstick No561.




Δες επίσης:
Η L’Oreal Paris γιορτάζει 15 χρόνια ως η επίσημη make-up artist του Φεστιβάλ Καννών
Ο κόσμος της ομορφιάς καλωσορίζει τον Christian Louboutin!
Αυτοκόλλητα από βελούδο με το λογότυπο της Chanel
Summer make up από τα προϊόντα Korres




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ