Follow us

Η Beauty Editor Φλώρα Καμχή μας ξεναγεί στο Carelab του Golden Hall

Η νέα γωνιά που καλύπτει όλες τις ανάγκες...

Η Beauty Editor Φλώρα Καμχή μας ξεναγεί στο Carelab του Golden Hall

Καλεσμένη στο Golden Hall από την Carelab, ένιωσα ότι σε αυτό το σούπερ glam περιβάλλον υπάρχει μια γωνιά που καλύπτει όλες μου τις ανάγκες για καλλυντικά που μέχρι τώρα έβρισκα μόνο στα φαρμακεία.


Σκέφτηκα ότι είναι πολύ σημαντικό για κάθε γυναίκα και για εμένα να ξέρω ότι μπορώ να βρω τις αγαπημένες μου μάρκες, όπως για παράδειγμα τη Vichy, ακόμη και τις ημέρες που τα φαρμακεία είναι κλειστά και να συνδυάσω ραντεβού με μια φίλη για καφέ, η να χαζέψω τις βιτρίνες των μαγαζιών με ρούχα και είδη σπιτιού, να αγοράσω τα βιβλία μου ή να βρω ένα δώρο για την κολλητή μου που έχει γενέθλια.

Στο Carelab γνώρισα 4 φαρμακοποιούς οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για το χώρο και την επαφή με τους αγοραστές και θα βρίσκονται πάντα στο χώρο για να συμβουλεύουν τον κάθε άνδρα ή γυναίκα που θέλει να αγοράσει κάποιο καλλυντικό, εξηγώντας τη σύνθεση και τη δράση των συστατικών του, προτείνοντας και αφήνοντας τον αγοραστή να αποφασίσει τι θα επιλέξει.

Η Beauty Editor Φλώρα Καμχή μας ξεναγεί στο Carelab του Golden Hall

Τα καλλυντικά δεν είναι τα μόνα που βρίσκεις στο χώρο. Υπάρχουν εξειδικευμένα προϊόντα μαλλιών όπως τα Renee Furterer, Priorin Korres και Apivita που δίνουν λύση σε κάθε πρόβλημα όπως ξηρότητα, τριχόπτωση, λιπαρότητα, φαγούρα στο τριχωτό, αδυναμία. Πολύ ενδιαφέρον ήταν το τμήμα για μωρά και εγκύους όπως και το τμήμα υγιεινής διατροφής με σνακς ιδανικά για ωμοφαγία, προϊόντα χωρίς γλουτένη, προιόντα fair trade που παράγουν μικροί καλλιεργητές από αναπτυσσόμενες χώρες όπως και οι ελληνικές βιολογικές σοκολάτες Wish.

Η Beauty Editor Φλώρα Καμχή μας ξεναγεί στο Carelab του Golden Hall - εικόνα 2

Άκουσα ότι πολύ σύντομα-ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα -θα ανοίξει και Carelab στα Attica στο Σύνταγμα
έτσι οι γυναίκες και οι άνδρες σε όλη την Αθήνα θα μπορούν να επισκεφτούν τα CareLabs και να απολαύσουν τις αγορές τους.


Δες επίσης:

Βίντεο: O Brad Pitt διαφημίζει το Chanel No5
Βίντεο: Η ιστορία του Chanel No5
Twiggy, Brigitte Bardot ή Liz Taylor; Ποιο είναι το αγαπημένο σου στυλ;
Δύο συναρπαστικά νέα πρόσωπα για την Avon!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ